Hej!
Še en junak tuki, ki bi rad v čim krajšem času največ pridobil

. Avtorju teme se opravičujem, ker sem si sposodu njegovo temo. Prijavil sem se na razpis za policista in rad bi bil na ta preizkus pripravljen.
Prosim, če mi lahko kdo sestavi bolj sistematičn plan treninga. Zadnji mesec malo tečem, se razgibavam, vendar bi se rad bolj sistematično pripravljal.
Nekaj podatkov o meni: 185cm, 85kg, 31 let, nisem popolnoma neaktiven, do cca 17 leta sem atletiko treniral, ampak od tega mi je malo ostalo. Kasneje sem se pa bolj ali manj ukvarjal samo s kolesarstvom, občasno kakšna košarka.
Preizkus je sestavljen iz (moji rezultati/minimum):
Cooperjev test (13.08/12.00)
tek na 60m v "U" profilu v telovadnici ( 11.4/11,7)
zgibe (5/3)
premagovanje ovir nazaj (8,6/9,6)
skok v daljino (221/214)
Moj cilj je spravit Cooperja pod 12min, želja pa pod 11min. Trenutni čas je 13.08 s tem, da sem prve tri kroge pretekel v časih cca 1:50 - 2:00, nato se mi je ritem teka upočasnil.
Ostali rezltati tudi niso glih spodbudni in bi jih rad vsaj malo popravil, zato bi vas prosil tudi za kakšen plan vaj, da bi bil bolj konkurenčen.
Časa nimam več veliko, ker pričakujem, da bodo vabila razpošiljali v roku 1 meseca. Ko sem se pripravlal na ta test sem se spomnil, zakaj sem včasih rad tekel in bom nadaljeval tudi če ne bom med izbranci.
Imam pa še en problem... od zadnjega cooperja cca 3 dni nazaj kr precej boli mišica na hrbtni strani desne noge, pod kolenom. Zlasti ko pokrčim, koleno in jo napnem. Zdej tri dni počivam, ker se ne bi rad kaj poškodoval. Še kakšen nasvet glede tega?
No hvala za vse nasvete in predloge.
Lp