Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Glede na to da bom naslednji teden tekel v Grosupljem na 24 ur-nem teku
sreče, če bi se temu lahko tako reklo ha, ha po vseh pretečenih kilometrih.
Sem se odločil, da bom prišel iz besed na dejanja vsaj nekaj kar je lahko v moji moči.Ker vsi samo debatiramo kako bi šli na piknik in bi se zabavali pa bi jedli in tako naprej.Bom s seboj prinesel v znak temu, da se potem lahko bolj dogovorimo, kdaj bi ga zažurali.Bom prinesel PEHTRANOVO in OREHEVO POTICO ja prav ste prebrali.Glede na to, da je tekaški forum vse bolj v vzponu kar se tiče priljubljenosti gledanosti in tako naprej.In lahko rečem samo to, da kdor bo prišel v Grosuplje ( tekaška oprema je zaželjena ) zagotovo dobi kakšen kos potice seveda dokler je še bo kaj.V petek zvečer ob 18h imamo štart tako, da kdor prvi pride ali prva pride.Mogoče bo prišla Barbara, Mojcej 77, Nataša in še katera ali kateri od Foruma pa bomo pred štartom lahko še kako rekli.Navijači ste vljudno vabljeni.Potica bo zagotovto poslikana dokler je še bo kaj.Da bo po končanem teku.Predvidevam, da bom v nedeljo že dal slike na forum.In boste videli tisti, katerih vas ne bo kakšna je bila.Želim, da bi se imeli čimbolj fajn bi se temu reklo.In bi ob koncu teka kdor bo pač tekel ali prišel navijat imeli na obrazu še kaj nasmeha ha, ha.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA