Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Sandi3team
katrca napisal/-a:Danes sem vplačala članarino za ŠRK. Po zagotovilih Sandija ... al pa Nesandija... pojma več nimam kdo je zdaj kdo... me to NE obvezuje, da bom vsako soboto pošiljala prošnje za donacije, čistila kamenje s tekaških prog, plesala kan-kan v zajčjem kostumu pred začetkom tekem, ali pa celo, da se bom morala poleg rekreativnega teka ukvarjati še s plavanjem in kolesarjenjem, zanemariti družino, se odpovedati dobrim svinjskim pečenkam in govejim juham ob nedeljah..., ampak zgolj, da izrazim podporo tekaškemu društvu. Če temu ni tako, se TAKOJ izpišem.

Hvala za podporo! Edino kar si v našem društvu želimo je dobra volja in druženje enako mislečih. Tak, da se ni treba izpisat:) Čeprav una ideja o kan-kanu v kostumu pred tekmami sploh ni slaba :clap:

lp, Šanji
 Sandi3team
Še nekaj sem pozabil.

Katrca dober smisel za humor maš. Že dolg me ni noben vic tako nasmejal kot tale tvoja izjava.

Bravo!

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:Danes sem vplačala članarino za ŠRK. Po zagotovilih Sandija ... al pa Nesandija... pojma več nimam kdo je zdaj kdo... me to NE obvezuje, da bom vsako soboto pošiljala prošnje za donacije, čistila kamenje s tekaških prog, plesala kan-kan v zajčjem kostumu pred začetkom tekem, ali pa celo, da se bom morala poleg rekreativnega teka ukvarjati še s plavanjem in kolesarjenjem, zanemariti družino, se odpovedati dobrim svinjskim pečenkam in govejim juham ob nedeljah..., ampak zgolj, da izrazim podporo tekaškemu društvu. Če temu ni tako, se TAKOJ izpišem.

Katrca ne morem verjet!!!! :lol: :lol: :lol: :rol: :hehe:

Zdej boš pa še triatlonka postala, kdaj boš predlagala skupne plavalne treninge Slika npr, na Šmartinskem jezeru :rol: , kolesarile Slika bomo na Podmejo malo hribčka itak ne škodi :lol: . Čez 2 leti pa gasa Slika na Ironmana na Havaje, kamor se bomo seveda vse po vrsti kvalificirale in 14 dni uživale Slika na havajskih plažah usput bomo pa še ie Ironmanček naredile. Slika Za nas je pa res mala malca.
Ej moram reč, da si tole res super naštudirala Slika !

Sem prepričana , da smo vse za Slika !!

Katrca hvala si me res nasmejala do solz Slika !!!

Slika [

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a: Za nas je pa res mala malca...

...Sem prepričana , da smo vse za Slika !!

Po mojem ni problema :D (če je še Jennifer Lopez 6 mesecev po porodu laufala triatlon... :wink: )
Uporabniški avatar
 lenči
No, danes upam, da je na sporedu samo tekanje in klepetanje :wink: , brez drugih dodatnih aktivnosti (plavanje, kolesarjenje :wink: :lol: ). Mojca je najavila da pride, se pravi, ne bom sama :D . Še kdo :?: . Danes moram preoblačenje izvesti v službi, ker me nič ne mika striptis pri teh temperaturah :oops: :? :wink:
 katrca
jaz seveda pridem. Kaj je treba iti po g. 5.00 al leta za Srbkinjami oz. beži pred njimi. Povej.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:No, danes upam, da je na sporedu samo tekanje in klepetanje :wink: , brez drugih dodatnih aktivnosti (plavanje, kolesarjenje :wink: :lol: ). Mojca je najavila da pride, se pravi, ne bom sama :D . Še kdo :?: . Danes moram preoblačenje izvesti v službi, ker me nič ne mika striptis pri teh temperaturah :oops: :? :wink:

Jst ne obljubim, če bom lahko potem bom ob 6-ih na Špici, če me ne bo pa vam želim prijetno tekanje in predvsem veliko Slika !!!

Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:jaz seveda pridem. Kaj je treba iti po g. 5.00 al leta za Srbkinjami oz. beži pred njimi. Povej.

Gospod 5.00 še kar "teka" po Srbiji :wink: :lol: .
 Saso202

katrca dobrodošla v našem klubu, vsakega novega člana smo veseli. Sedaj se šele začenjajo mučni treningi za tebe :P :lol: Ampak mislim, da ne bo tako hudo :wink:

Imam predlog, da Sandi nese v nedeljo našo novo članico in da to postane ob nedeljah tradicija. Vsak novi član ŠRK-ja ima ugodnost, da ga nesemo čez viseči most.. splača se včlanit :D
 katrca
[quote="Saso202
Imam predlog, da Sandi nese v nedeljo našo novo članico in da to postane ob nedeljah tradicija. Vsak novi član ŠRK-ja ima ugodnost, da ga nesemo čez viseči most.. splača se včlanit :D[/quote]

kje se dobijo IZSTOPNE izjave ????!!!!! :D
Uporabniški avatar
 natasa
Saso202 napisal/-a:Imam predlog, da Sandi nese v nedeljo našo novo članico in da to postane ob nedeljah tradicija. Vsak novi član ŠRK-ja ima ugodnost, da ga nesemo čez viseči most.. splača se včlanit :D

Le kaj bo Sandi rekel na tvoj predlog, sem malo skeptična glede na to, da se je že "potuhnil" :twisted: :lol: ?

Katrca mislim, da se ne bo treba izpisat! :roll:

Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:
Nataša upam da si dobila in da ti je uspelo urediti.

Franci žal nisem prejela maila, mogoče sem se pa zatipkala :oops: pri mailu ti pošljem še 1x na zs .

Hvala, lp

Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:[quote="Saso202
Imam predlog, da Sandi nese v nedeljo našo novo članico in da to postane ob nedeljah tradicija. Vsak novi član ŠRK-ja ima ugodnost, da ga nesemo čez viseči most.. splača se včlanit :D

kje se dobijo IZSTOPNE izjave ????!!!!! :D[/quote]

Ha, ha, sem vedela, da moram počakat, ker ena fora pa mora biti :wink: :lol: , ni vse tako lepo, če se včlaniš :rol: . Potem bodo pa rekli, da me je laže nosit kot prenašat :twisted: .
 Saso202
[quote
Ha, ha, sem vedela, da moram počakat, ker ena fora pa mora biti :wink: :lol: , ni vse tako lepo, če se včlaniš :rol: . Potem bodo pa rekli, da me je laže nosit kot prenašat :twisted: .[/quote]

:rol: kdo pride v nedeljo na tek? jaz priden, da probam tiste "mufine" al kak se že reče. Očitno moraš dva kroga pretečt, da si jih zaslužiš. :oops:

Me res zanima kaj bomo to nedeljo jedli.... :roll:
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA