Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
uf, mal vroče krvi...če mamo kritike na majčke, ni zdej to direktna kritika Erota, za katerga vsi vemo da se ful trudi in je priden organizator, ki nam vse zrihta. tud ni treba da se kregamo, tepemo, streljamo, lasamo al kej podobnga (no, za bigfrika kle ni nevarnosti :D ). zame osebno je tist znak TS na hrbtu res mal moteč, ker bi rada da se v prvi vrsti poudarja TF in ne TS, ampak to ne pomen, da ne bomo majčke nosila in bla ponosna nanjo. za naslednjič se pa vseen loh kej drgač nardi, a ne, če bo narod tko hotu.
Uporabniški avatar
 simi
Majica bo res precej pisana :shock: , ampak mene to ne bo motilo, vsaj ne toliko, da bi zaradi tega manj ali počasneje tekla :twisted: :wink:

Kvečjemu nasprotno; TF me je pripravil do tega, da sem se začela udejstvovat tekmovanj in da ne soliram pri zapletanju v korenine po raznih hribčkih in potkah.. :oops: Saj vemo o čem govorim 8)
Uporabniški avatar
 landlord
bigfrik napisal/-a:Sej reklamo dobiš prakticno že na vsaki stvari,pa ravno tako preživiš,tud vrečko v trgovini kupiš,pa čeprav im a gor reklamo,pa nič popusta ti ne dajo,tukaj ga je bilo pa precej,tko da bi moral tisti ki so tok zlo proti pač vzet stvari v svoje roke pa sami organizirat,k najlažje je pol po nekom pljuvat,ko je stvar gotova(po bitki so vsi generali :evil: ).Milkec se strinjam z tabo,tud jaz bom kljub dvema TS2 z ponosom tekel v njej :!: :!: :!: :wink:

da se ne bomo prevec odmaknili od bistva problema. narocil sem majico. danes jo bom tudi placal (better late then never). seveda jo bom nosil tudi med tekom.

gre se za prepoznavnost in kot sem omenil ze zgoraj nateg s strani odgovornih kar se tice postavitve napisov sponzorjev na majicah. zadaj naj bi bil samo "the japan" znak in nic drugega.

in neumno se mi zdi da bi se sedaj radelili na rdece in bele, ker nateg je nateg.

Ce se sprijaznimo s tem in smo tiho je pa to ze druga zgodba...
Uporabniški avatar
 milkec
Nataša napisal/-a:uf, mal vroče krvi...........tud ni treba da se kregamo, tepemo, streljamo, lasamo al kej podobnga.......

eh se noben ne krega, tepe; no vročekrvni smo pa vsi, še prav posebaj na kakšnem zelo poletnem vročem soncu!

Spoštujem vsako mnenje, ker vsak ima sigurno v nekaterih pogledih prav, ker drugače ne bi imel takšnega mnenja. Spoštujem vsako mnenje, le da se utemelji, pa če imam sam še tako kontra mnenje.

Glede na dejstva, da je veliko "nalepk" gor in da ni poudarjen TF se strinjam, ampak mene ne moti! Kar se pa tiče denarja in reklamiranja se pač ne strinjam! Ampak to pa ne pomeni, da bi zdaj koga grdo gledal (razen, ko me bo v zadnjih metrih prehitel :roll: ), ker mu majica ni všeč. Nimaš kaj, bo pa drugič bolje, še prav posebaj če bomo vsi skup poskusili čimveč zrihtati, kar se mi pa zdi najbolj pomembno:

pač da poskusimo več energije dati v iskanje ugodnosti za vse nas, kot pa ugodnosti raztrgati! Če pa je alternativa med dvema ugodnostima, se bomo pa jasno odločili za boljšo! Ampak na žalost trenutno še ni alternativa za te majičke, tako da bomo nekaj časa ponosno laufali v teh. V tem času bomo pa tudi kaj boljšega dobili!

No mogoče nas je pa majica preveč razvadila, ker je bila res bomba za kar se še enkrat zahvaljujem TS2!
Uporabniški avatar
 milkec
ŠE ENKRAT VAS OPOMINJAM, DA JE ZADNJI ROK ZA ODDAJO/POPRAVEK NAROČILA JUTRI (PETEK) OB 10.00.

Po tej uri se bo naročnica avtomatsko zaprla (zato vam svetujem, da ne delat zadnje minute, ker je lahko čas na serverju za nekaj minut drugačen) in tako ne bo mogoče ničesar več popravljati, ker bo v tistem trenutku šla naročila tudi na TS2. To je potrebno iz razloga, da bo oprema že na cooperju 22. aprila!

Hvala na razumevanju!
 Lučko
Nataša napisal/-a: tud ni treba da se kregamo, tepemo, streljamo, lasamo

Jz :oops: , jz :oops:, bi pa vseeno mel to majčko, ampak bi se jz :oops: tud mal Slika. Če :oops: , če :oops: bo pa kdo mislu, da mal tud za TS laufam, ga bom NA TO mal :oops: Slika
 mojA
No, kakšen hec ! :wink: Jaz vedno pravim, povej, če te kaj moti. Da bo drugič bolje. In, če lahko, pomagaj, da bo bolje. Saj gre le tako napredek naprej, drugače bi bili še v fevdalizmu.
Včasih je bilo špica vozit se z avtom, danes avion ni več dober, bi šli najraje že kam z raketo.
Tako ti je z našo majčko. Krasna ideja, briljntna izvedba, odličen prototip. Kaj bo šele ko pridemo do rakete !

Ps: jaz uboga Močka (ma da sem mogla zvedet kaj to pomen po makedonsk . NE POVEM VAM) :shock: pa tokrat ne morem pomagat drugač, kot da povem, kaj me moti. TO ni isto kot kritiziranje. Imam pač visoko razvito tekaško forumsko zavest pa bi rada povsod japonski znak vidla :(

Igor in Ero !! Veliko tekaških užitkov v Londonu in Lizboni !!!

Tekaški forum spred in zad, po hlačah in po majc !
Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest bi se sel pa tok lasat Natasa,a misls da bi slo z lasuljo :shock: :?:
Uporabniški avatar
 milkec
Močka napisal/-a: Jaz vedno pravim, povej, če te kaj moti. Da bo drugič bolje. In, če lahko, pomagaj, da bo bolje. Saj gre le tako napredek naprej, drugače bi bili še v fevdalizmu.

Tole si pa tako dobro sestavila skupaj, da bom še kje uporabil! Prave besede na pravem mestu! :P
Uporabniški avatar
 MihaPR
evo, še mal pa bo konc naročil, pohitite :)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D mene pa en ... briga kaj gor pise, vazno da se tece. Ce mi kdo najde cenejsi komplet, mu kupim enega, ki ga lahko tudi sam pobarva. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 runner
Ps: jaz uboga Močka (ma da sem mogla zvedet kaj to pomen po makedonsk . NE POVEM VAM)

jaz pa vem :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Bravo Matjaž - to mi deli !!!!!!!!!!

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2xLP
Uporabniški avatar
 dusan
matjaz napisal/-a::D :D :D mene pa en ... briga kaj gor pise, vazno da se tece. Ce mi kdo najde cenejsi komplet, mu kupim enega, ki ga lahko tudi sam pobarva. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vidiš Matjaž da te rabimo, da nam v enem stavku poveš bistvo :) :)
 Lučko
matjaz napisal/-a::D :D :D mene pa en ... briga kaj gor pise

Kr ti mislš je prov, ampak ma 4 pike (....) :twisted: To mi deli :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA