Nataša napisal/-a:uf, mal vroče krvi...........tud ni treba da se kregamo, tepemo, streljamo, lasamo al kej podobnga.......
eh se noben ne krega, tepe; no vročekrvni smo pa vsi, še prav posebaj na kakšnem zelo poletnem vročem soncu!
Spoštujem vsako mnenje, ker vsak ima sigurno v nekaterih pogledih prav, ker drugače ne bi imel takšnega mnenja. Spoštujem vsako mnenje, le da se utemelji, pa če imam sam še tako kontra mnenje.
Glede na dejstva, da je veliko "nalepk" gor in da ni poudarjen TF se strinjam, ampak mene ne moti! Kar se pa tiče denarja in reklamiranja se pač ne strinjam! Ampak to pa ne pomeni, da bi zdaj koga grdo gledal (razen, ko me bo v zadnjih metrih prehitel

), ker mu majica ni všeč. Nimaš kaj, bo pa drugič bolje, še prav posebaj če bomo vsi skup poskusili čimveč zrihtati, kar se mi pa zdi najbolj pomembno:
pač da poskusimo več energije dati v iskanje ugodnosti za vse nas, kot pa ugodnosti raztrgati! Če pa je alternativa med dvema ugodnostima, se bomo pa jasno odločili za boljšo! Ampak na žalost trenutno še ni alternativa za te majičke, tako da bomo nekaj časa ponosno laufali v teh. V tem času bomo pa tudi kaj boljšega dobili!
No mogoče nas je pa majica preveč razvadila, ker je bila res bomba za kar se še enkrat zahvaljujem TS2!