Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Saj se mi je zdelo, da smo nekaj pozabljale, da bi pritegnile moški del :wink: :lol: . Smo ble čist naspidirane, da smo pozable na regeneracijo :drink . Se popravljamo.
Uporabniški avatar
 dexi27
Skoz spremljam, tole vaše druženje in tek, ja spet je obveljalo, da ko enkrat ženske neki zagrabjo pol se gre zares, mi pa od daleč beremo tele vaše poste, da bi pa kdo kaj naredu pa nič, ampak enkat pa bo treba v akcijo a ne :juhuhu:
 tanprist
Hoj!

Razmišljam, da bi se vam kdaj pridružila ...

Koliko km pa tečete in kakšen je ta "čvek" tempo po kilometru?

Meni se namreč ne da teči dlje kot do visečega mosta, v družbi pa bi morda šlo lažje.

Pozdravček, Tanja
Uporabniški avatar
 lenči
tanprist napisal/-a:Hoj!

Razmišljam, da bi se vam kdaj pridružila ...

Koliko km pa tečete in kakšen je ta "čvek" tempo po kilometru?

Meni se namreč ne da teči dlje kot do visečega mosta, v družbi pa bi morda šlo lažje.

Pozdravček, Tanja

Tanja, tečemo 11,5 km (Petrovški most, čez in potem nazaj po drugi strani), tempo pa je "polžji", tako nekako kot je videti spodaj v podpisu :oops: (zaenkrat, dokler se ne pridružijo hitrejši, ki bodo lahko šli zase, polžki pa zase).

Vabljena :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Živjo, Tanja,

naš tempo je res počasen 6 min/km in še nekaj drobiža načeloma tempo prilagodimo najpočasnejšemu, ki iz tedna v teden podira svoj rekord :wink: . Kolikor jst poznam tvoj tempo je tole zate počasi , ampak za reztek čist o.k. :wink: . Pretečemo pa cca 11.5 km .

Zadnji dve sredi smo se tako srečali in tudi kakšno rekli! :lol:

lp, nataša
 tanprist
Ja Nataša, tebe poznam, pa saj najbrž ostale na videz tudi...

Z veseljem se vem pridružim. Tempo pa ni prepočasen. Za takšno razdaljo ravno pravšnji!

Se vidimo, Tanja
Uporabniški avatar
 natasa
tanprist napisal/-a:Ja Nataša, tebe poznam, pa saj najbrž ostale na videz tudi...

Z veseljem se vem pridružim. Tempo pa ni prepočasen. Za takšno razdaljo ravno pravšnji!

Se vidimo, Tanja

Super, se vidimo ! :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Vidim, da lepo trenirate. Upam, da boste po dopustu tut tko aktivne. Jaz pridno nabiram kilometre v Piranu. Upam, da tut plavanje pripomore k moji boljši kondiciji in pripravam na polmaratončke. :wink:

Lepo se imejte in se vidimo 20.avgusta.

Lep sončen pozdrav s slovenskega primorja!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:načeloma tempo prilagodimo najpočasnejšemu, ki iz tedna v teden podira svoj rekord :wink: .

Ob pozitivni spodbudi in z malo miganja :oops: se dogajajo čudeži :lol: . Se priporočam še naprej :cast1: in hvala za dosedaj :heart.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:načeloma tempo prilagodimo najpočasnejšemu, ki iz tedna v teden podira svoj rekord :wink: .

Ob pozitivni spodbudi in z malo miganja :oops: se dogajajo čudeži :lol: . Se priporočam še naprej :cast1: in hvala za dosedaj :heart.

Le čakaj, še malo pa bomo vsi skupaj dirjali 5.30 ! :lauf:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Le čakaj, še malo pa bomo vsi skupaj dirjali 5.30 ! :lauf:

Iz tvojih ust v moje noge :bum: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jutri je hladen dan napovedan, no ja vsaj naročila sem ga ;)
glej da me teraš!!! pa da mi ne bi dovolila da se ustavljam ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jutri je hladen dan napovedan, no ja vsaj naročila sem ga ;)
glej da me teraš!!! pa da mi ne bi dovolila da se ustavljam ;)

Ja, hladen dan, jupiiiiiii. Jaz naj tebe teram :?: , veš kaj pri tvojem tempu :bum: . Čakaj, zdaj sem pa res razkurjena :lol: :wink: , te bom terala kot :twisted: vse do cilja, brez usmiljenja :wink: , nobenega lenarjenja vmes :rol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
važi! jst se zaženem pa omagam zaženem pa omagam... le glej da res... :oops: pa to je tempo z 5, 6 km... ne vem kje naj vzamem še za razliko ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:važi! jst se zaženem pa omagam zaženem pa omagam... le glej da res... :oops: pa to je tempo z 5, 6 km... ne vem kje naj vzamem še za razliko ;)

Pol pa kar lepo z mano v mojem tempu, vseh 10 km, pa bova prišli lepo hitro skozi cilj :wink: . No, saj navzdol grem jaz tudi 5.30, bova vidle kako dolgo bova zdržale, sam se pa ne bom dala, boš vzela iz zadnjih atomov moči v peti še za zadnje metre :lol: . Pa jaz tudi :wink: . Se najdeva in potem se dogovoriva :wink: .
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA