Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 hcMi25
danes pa malo klanca, Jezero- Planinca- Jezero. Nabralo se je 7,93 km v času 47:37:89 :D :D
 storZ
Danijel čedalje hitrejši si :clap:

Ne paše ravno v to temo pa vseeno me zanima mnenje bolj izkušenih; Trdo sem treniral za istrski maraton od decembra, prejšnji teden v torek pa se me je lotil kar močan prehlad. V soboto sem opravil zadnji lahek tek, kjer mi je bila prej muka kot užitek. Od sobote do danes še vedno nisem tekel, ker mi zdravje še vedno ne gre na bolje (stalno sem nekje na meji z vročino pa tudi počutje ni najboljše). Ko pridem iz službe počivam, tako da se nekako sestavim, naslednji dan pa spet jovo na novo. Do petka upam, da bom sprejemljiv za en lahek iztek. Kakšen upad kondicije bom po vašem mnenju utrpel glede na to da je maraton 13.4. Sreča v nesreči je vsaj ta, da bi tako ali tako že moral drastično zmanjševati obseg treniranja pa vseeno..
Uporabniški avatar
 Medicius
Danes malo muskelfiberja zaradi vaj za moč dan prej, drugače pa trening po planu:
Distance - 9.85km, HRAvg - 138bpm, HRMax - 159bpm, ogrevanje 10 minut, 5x1km interval za 4:15/km, 4:15/km, 4:10/km, 4:10/km, 4:10/km, vmes 3 minutni iztek in 8 minut ohlajanja domov.
Dejstvo je, da bom moral tempo intervalov povečati na ali malo pod 4:00/km, saj mi ta tempo več ni izziv za srčni utrip.
 hcMi25
danes pa še malo klanca :) Jezero- Planinca- Jezero, 8,30km čas 47:11:07 :) :)
Uporabniški avatar
 bor©
danijel.hajdinjak napisal/-a:Danes pa počasni dolgi tek, 34km, tempo 4'36''/km

lp

Dani, oprosti, ampak ti se norca delaš iz nas. Če je ta tempo za to razdaljo počasen tek... Bom kar nehal teč ;)
Sicer pa kapo dol. Neverjeten si!
Hja saj se trudim no ;)
Avg pulz 157, torej ravno okrog 80% MSU, moral bi biti še malo počasnejši tempo ja... Je pa vseeno 40'' počasneje od cca maratonskega tempa - upam da korist je od takega treninga.
Bo drugič še počasneje - upam :)

Lp
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA