Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Medicius
Dobro regeneriran po včerašnjem izteku, sem danes opravil intervalni tek:
- 10 minut teka za ogrevanje,
- 3 x 1,6km v tempu 3:57, 3:54, 3:52/km z 3 minutno pavzo,
- 5 minut iztek.
 storZ
Danes slabih 15 min ogrevanja, nato pa 2x8x200 m intervalov v povprečnem tempu 2:55/km, na koncu pa še 10 min izteka. Mislim, da bom šel jutri na polževo.
 jezo
najprej 7km počasi okoli 10km/h potem pa hitrejših 7km okoli 12,5km/h
ne vem za vas samo mene tekaško dež tak rahel kot danes prav poživi :D
Uporabniški avatar
 Medicius
jezo napisal/-a:...10km/h....12,5km/h...

Praviloma za hitrost teka uporabljamo merski enoti minuta/kilometer. Tudi lažje si vse izračunaš s takim podatkom. ;)
 jezo
Medicius napisal/-a:
jezo napisal/-a:...10km/h....12,5km/h...

Praviloma za hitrost teka uporabljamo merski enoti minuta/kilometer. Tudi lažje si vse izračunaš s takim podatkom. ;)

načeloma vem da je tako samo jaz osebno si pa raje pišem hitrosti sklepam da zato ker sem se res navadil takšnih nastavitev na svojem garminu in mi je tako lažje :D tečem s takimi nastavitvami že več kot 2 leti in nekako ne morem preklopit na tisti drug način :D priznam da sem pa pač lenoba in se mi je hitreje napisalo tako kot da bi sam premišlal v čas na km

je pa res da tudi za hitrosti 10kmh in 12,5kmh ni tak problem izračunati povprečen čas na km ampak, če kdo rabi je najprej 6'00'' in potem 4'48''

ampak ni panike štekam da te malo zmoti če si drugače navajen
Uporabniški avatar
 Medicius
Saj ni panike @jezo, samo pravim da praviloma ne uporabljamo km/h, tudi ure in razni tekaški kalkulatorji uporabljajo enoti min/km ali min/milj. :)

Drugače pa danes po nočni tempo tek 10km v tempu 4:20/km na prazen želodec, pa še veter mi je nagajal.
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA