Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bluegreen
Čuj Uroš, kaj pa graf Elevation? Meni ne kaže ravno pravilno, ko po treningu pregledam to. Zanimivo pa je, da sem opazil npr. ko sem laufal na Pohorje, da mi je na določenih delih, ki so označeni z nadmorsko višino, ura kazala točno višino. Na grafu na PC-ju pa pol neke take razlike, da sem se samo smejal. Ker tečem večino po ravnini, višinske razlike pa je mogoče za kakih 5 metrov, mi graf kaže tudi do 40 metrov.
Na kak način se da to uredit, da bo mi kazalo točno?

Pa čestitke za tvoje "avanturice", meni se za enkrat o takih razdaljah lahko samo sanja :bum:
Uporabniški avatar
 bernarda
Classix napisal/-a:
Uroš Sobočan napisal/-a:Bernarda ne krajša bo kot prejšnja...

Saj nebo dolga :mrgreen:

Me prav zanima kaj bi si zastavil, če bi izpit z 10-ko naredil :mrgreen:

Čestitam :!:

LP
Matjaž

Ja kaj bi naredil? Na dve etapi bi se prijavil če ne pa kar na celo. To so njegovi offfffffffiii :ignore: :wink:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
bernarda napisal/-a:Ja kaj bi naredil? Na dve etapi bi se prijavil če ne pa kar na celo. To so njegovi offfffffffiii :ignore: :wink:

:rol: ne ne tak daleč pa še nisem, celotno bom opravil tako računam čez ene 2 leti verjetno če bo šlo vse tako naprej kot sedaj :lauf:

Mal pa je treba bit skrivnosten ali :ignore: da vas mal podžigam :mrgreen:

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
@bluegreen glede višincev ti ne morem glih svetovat ker ne polagam preveč pozornosti na njih, meni je ključno da mam prikaz tempa, razdalje in kasneje analizo utripa. To je po moje najbolje če se obneš na klateža on ima to v malem prstu :wink:

No torej še na temo, če bo šlo vse po sreči je jutri cilj v (no pred) parkom Zvezda med 12 in 13 uro... :ignore:
 wind
bluegreen napisal/-a:Ker tečem večino po ravnini, višinske razlike pa je mogoče za kakih 5 metrov, mi graf kaže tudi do 40 metrov. Na kak način se da to uredit, da bo mi kazalo točno?

SportTracks + Elevation Correction plugin, da dobiš približno uporabne grafe. Če tečeš po ravnini, bodo rezultati boljši s pluginom; če pa imaš tek po razgibanem terenu ob strmih pobočjih ali visokih stavbah, lahko plugin pridela kake dodatne luknje ali vzpone na grafu, potem je lahko višinska razlika še bolj čudna. Glej spodnji link, smo že pametovali o tem:

viewtopic.php?f=27&t=5668&start=255
Uporabniški avatar
 grb
Oj

Dobr si tole oddelal.

G.
Uporabniški avatar
 grb
Uroš Sobočan napisal/-a:Tnx grb res je šlo vse po maslu, verjetno zahvaljujoč glavi in hidraciji :wink:

Ja verjetno res :) Je moral bit pa proti koncu verjetno kar pasje. Jaz sem se spravil tukaj okoli doma ob pol 12 na eno mazohisticno varianto po asfaltu. Familija me je ganjala s kolesi, tako da je slo precej hitro, pa se vecino vode so mi popili :clap: . Potem sem imel v planu se podaljsat ene 6 km v hrib po trim stezi, pa sem si pred bajto premislil. Sem podaljsal samo se pod mrzel tus :) In sem se po moje kar prav odlocil.

G.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Pametna odločitev. No ja sam namerno izvajam treninge med vročino tako, da mi ta sedaj več ne dela večjih težav seveda pazim na :drink tudi če laufam eno urco. Ravno zaradi tega mi Radenci in podobni teki ne delajo večjih težav.

Sem pa kot sem napisal se še ustavil na črpalki in nabavil dodatni liter pa je kar "izpuhtel" :wink:

Matjaž hvala zaenkrat bo še dovolj dolga, če ne bomo pa kroge delal a ne? :mrgreen:
 klopotec
Lepa avantura. Ampak lahko tebi, ko pa nad teboj bdi cel harem.
Avgusta pridem s kolesom navijat na start Trans Slovenije.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA