Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
:D

jozeg napisal/-a:Tud m'dva prideva.
Marjetka in Jože

dobrodošla :D

snega je v senčnih legah še nekaj, podrobno ne vem, ker celotne ta teden nisem prehodil, ga bo pa še do sobote nekaj vzelo in mislim da glede tega ni skrbi. Vreme se bo uredilo in veter bo v petek popoldan ponehal, imeli bomo sonček in 10 stopinj, vsaj tako sem se dogovoril. Tudi za analizo se vse odvija v pravo smer. Ni da ni :wink:
zz topka napisal/-a::--( Jast bom pa kar doma grizla .... nohte. :evil:
Ma, en bot se pa že pokažem :!:
Uživajte !
Itak, da boste! :D

te bomo pogrešali, kakor tudi ZdravkoC in njegovo mandolino, ki se potepa po Afriki, seznam sem updejtal in upam da nisem koga spregledal. Če sem se opravičujem, pred muzejem v Trbovljah ga gotovo ne bom :D

1.semjul
2.Ečo
3.majakaj
4.olii
5.JakaS smile emoticon
6.TatjanaS
7.AinE
8.PiaB
9.MihaU
10. PolonaD.
11.DavorG
12.UlaK
13.MaticO
14.BarbiK
15.SrečkoG
16MarjetaG
17.NatašaR
18.SlaviL
19.KolarM
20Slavi-Ca
21.MojcaK
22.AlešK
23.Eva R.
24.BrankoR.
25.majcka
28.Damjan
26.MarjanT
27.TatjanaB
29.Cicko
30.Tajataja
31.PeterM
32.IrenaM
33.Marjeta
34.Jože
35.KlaS
36. Indi
Nazadnje spremenil semjul, dne 05 Mar 2015, 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
:D
semjul napisal/-a:
Tajataja napisal/-a:Semjul,
A jaz dobim dva nageljčka, ker sem dvakrat na spisku? :D

Vidiš pa res dobro, seveda, dva bosta, sedaj ni umika. Drugače je pa 36 taka lepa številka, nekako zaokrožena v pozitivo, 34 pa precej kockasta, tako da seznam pustim. Za pozitivno energijo je nageljček več malenkost :wink:

Sem zvečer pregledal kako in kaj, želel sem dodati Jožeta in Marjeto, pa se mi je zapisalo narobe, no zdaj bo menda prav, nageljček pa seveda bo, tudi oni drugi :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA