Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lunca
lisicka napisal/-a: Moj 4 tek, daljsi od 5km je bil rekreativen tek LJ maratona, ki sem ga pretekla brez tezav.
....upam, da se bom marca udelezila 21km.
Pocasi se dalec pride
:D
Nada

Z vsem spoštovanjem, ampak a bo šlo kar tako hitro 21 km, glede na zgoraj napisano?
Uporabniški avatar
 Junc
Jah, mogoče pa zdal od Ljubljanca lepo trenira čez zimo.
Uporabniški avatar
 pettr
Kustus: madona si si pa tole dobro zapomnil.....
A zato si ti na enem teku pritekel v cilj ko so že organizatorji pospravljali cilj, da nisi gledal grdih riti, sedaj šele razumem zakaj sta bila tako počasna. Razz Razz Razz Razz Razz

res so že skoraj vse pospravil do najinega prihoda.... :D :D :D :D

Glede riti pa: svoje k svojim!
...sej jaz tud ne tečem 4:30 na kilometer ampak bolj 6....

sicer pa vašim nič ne manjka. :D ....tu in tam je malček preveč... :oops: (pa sem ga spet preveč stegnil... :twisted: )
Uporabniški avatar
 Rekreativac
Evo me! Spet z vami. Spremenil sem ime v mojemu profilu, ker ce sem iskren, me tako dalgo ni bilo na forumu, da sem pozabil na nek nacin vse skupaj... kar se foruma tice.. (oprostite vsi forum ljubitelji) ... no, sedaj sem spet tu..

Od zime, ko sem odprl to temo (težko je začet), sem shujšal dobrih 7kg... Postal sem bolj samodiscipliniran in ugotovil sm spet, kako fajn je biti v naravi... No, to je zaenkrat vse..

Lepo se mejte!

Rekreativac (TžkoJeZačet)
Uporabniški avatar
 adrian
Hay,
Najboljša motivacija je če tečeš za eno blondinko :P :P , za malo motivaci pa poglejte še tule :arrow:.
Uporabniški avatar
 katka
adrian napisal/-a:Najboljša motivacija je če tečeš za eno blondinko

ne ni. če sta dve, je še boljša.
oziroma, če dobro razmislim... to je resno vprašanje! za koliko blondinkami je potrebno teči, da je tvoja motivacija na višku?
:twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
katka napisal/-a:
adrian napisal/-a:Najboljša motivacija je če tečeš za eno blondinko

ne ni. če sta dve, je še boljša.
oziroma, če dobro razmislim... to je resno vprašanje! za koliko blondinkami je potrebno teči, da je tvoja motivacija na višku?
:twisted:

Hm tečt za blondinkami.... :roll: Kaj pa ,ko pride križišče pa gresta vsaka na svojo stran??? :twisted: Če so pa spredaj tri blondinke....To pa zna bit že nevarno :lol:
Uporabniški avatar
 žure
Kaj je pa narobe s temnolaskami in rdečelaskami 8)
Uporabniški avatar
 Rekreativac
pozdrav!

Spet se po daljšem premoru javljam in sicer zato, da delim nekaj stvari z vami... ki mi mimogrede pomenijo ogromno... ko sem na samem začetku odprl to temo (pod imenomTžkoJeZačet), nisem nekako vedel kako se naj lotim zadeve... moj prvotni cilj je bil izgubiti odvečne kilograme in sicer s tekom, s tem pa sem se hotel spet zabavati ob samem teku.. in ja.. uspelo mi je.. največ številka, ki jo je pokazala tehtnica je bila 103 kg, sedaj pa lahko ponosno rečem, da imam 86 kg... če rečem, da sem ogromno tekel se bi zlagal... spremenil sem način prehranjevanja, gibati sem se začel nekoliko več (orbitrek, tek, čeprav ne veliko) in sedaj je čisto druga pesem... pred kratkim sem začel resno teči in počutim se super... zakaj sem pisal vse to? verjamem, da mogoče koga od vas to ne zanima, verjamem pa tudi, da bo mogoče komu pomagalo... predvsem nam začetnikom v teku in ljudem, ki imajo probleme z odvečnimi kilogrami.. Nič, lepo se mejte!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
[quote="Rekreativac"]tehtnica je bila 103 kg, sedaj pa lahko ponosno rečem, da imam 86 kg... če rečem, da sem ogromno tekel se bi zlagal... spremenil sem način prehranjevanja, gibati sem se začel nekoliko več (orbitrek, tek, čeprav ne veliko) in sedaj je čisto druga pesem... pred kratkim sem začel resno teči in počutim se super... [quote].

:clap: :cast:
Rekreativac poročaj o napredku, uživaj v teku.
 marko teka
TžkoJeZačet napisal/-a:Lep pozdrav! Sem nov na tem forumu, zato bi vam na kratko predstavil moj cilj, ki sem si ga zadal. Moj velik problem so namreč odvečni kilogrami (ki se jih je v zadnjih 3 letih kar nabralo), zato upam, da se jih bom uspešno znebil. V srednji šoli sem veliko tekel in teh problemov nisem nikoli imel, potem pa sem se zelo polenil in vse skupaj se je začelo... S tem sem izgubil tudi voljo do samega teka, ker so mi odvečni kilogrami zelo oteževali zadevo.

Moj največji problem je ta, da se mogoče bojim samega neuspeha, ki se bo pojavljal na samem začetku, ko bom spet začel teči.

Sedaj pa k mojemu cilju: predvsem se hočem znebiti tega občutka, kao da ne zmorem in pa seveda odvečnih kilogramov, ki pa verjamem, da bodo z redno vadbo izginili..

No, upam da vas moje besede niso zamorile :)

uspelo ti bo če se boš potrudil in če boš vstrajen.
Uporabniški avatar
 KHAN
Res je težko začet, zato jih večina stalno odlaša z začetki treningov. Treba je samo začet pa je potem lažje. Verjemi pa da si zmožen storiti tisto za kar si se odločil!!! Vsakomur rečem: Verjemi vase! Nikoli ne smeš reči, joj tega pa ne bom mogel storiti! Vsak je zmožen. Postavi si cilje, ampak realne cilje! Sproti si piši dnevnik ( kdaj si treniral, pulz pred in po treningu, vreme, kaka je tvoja utrujenost po treningu...), Če ti je težko iti tečt ti pa priporočam, da si neišči izgovorov češ da nimaš časa! Pa recimo vstani malo prej in pojdi tečt! Pa od začetka ne pretiravaj s treningi, da se ne bi pretreniral in, da se ne bi naveličal vsega in nehal tečt! Teci takrat, ko se počutiš dobro pa vsaj trikrat tedensko! Potem pa večkrat, ko si boš zboljšal kondicijo. Priporočam pa ti, da ne tečeš tako da si določiš razdaljo ampak da si rečeš; danes bom tekel recimo pol ure in pol ure tečeš in pretečeš kolikor pač pretečeš! ZAUPAJ VASE!!! VERJEMI DA SI ZMOŽEN DOSEČI SVOJ CILJ!!! In ne obupaj ob mogočem začetnem neuspehu!!! Če bi vsak obupal potem nobeden ne bi več tekel!!! Nekdo napreduje hitreje, nekateri počasneje!!! Tudi jaz bi lahko neštetokrat nehal pa nisem!!! Verjemi mi, vztrajnost se izplača in poplača vse!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA