Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Bom navijala zate, mogoče celo čisto blizu malo za tabo :wink: .

lenči, če boš res tudi ti tekla , bi se ti dovolila "prilepiti" - da mi bo malo lažje. saj veš: trema pa to..... :oops: .... pa vmes še kak nasvet in vzpodbuda s tvoje strani :wink:
 docca
Metkamarjetka, večkrat kaj napiš, da bo še nam, ostalim kandidatom za prvo 21-ko prav prišlo. Rabim motivacijo.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
docca napisal/-a:Metkamarjetka, večkrat kaj napiš, da bo še nam, ostalim kandidatom za prvo 21-ko prav prišlo. Rabim motivacijo.
+

ane kako je fino, da imamo drug drugega Slika Slika , da lahko malo mečemo žogico z motivacijo in pozitvno energijo sem in tja ..... pa tudi kaka brca v rit lahko pade :twisted:
 docca
Res. ja. Tale forum (seveda zaradi vas) je krasen! Če vas nebi bilo in dnevnika, kamor tako zveseljem hitro vpišem km, bi verjetno v tem mrazu že nehala tečt. Iskala bi izgovore, da v zimi se pa res ne teče.
In tudi tekmovanja me prisilijo, da migam. Trenutno laufam zaradi Velenja.

Zdajle sem brala Iro in njeno poročilo iz Palmanove. Ratala sem solzna.

KRASNI STE!
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bom navijala zate, mogoče celo čisto blizu malo za tabo :wink: .

lenči, če boš res tudi ti tekla , bi se ti dovolila "prilepiti" - da mi bo malo lažje. saj veš: trema pa to..... :oops: .... pa vmes še kak nasvet in vzpodbuda s tvoje strani :wink:

Za tremo pregnat pred štartom je moje brezvezno čvekanje in nakladanje in :hehe: res odlično (ane IRA :wink: ). Moj plan se še sestavlja, odvisno od termina za maraton bom definirala tudi termine za polmaratone, bi bila pa Goriza in Sežana odličen trening in stimulacija. Tudi jaz moram pridno trenirati čez zimo, da bi mi uspelo. Sicer nisem kakšen hud strokovnjak, nekaj kilometrov pa imam za sabo in tudi res je, raje sem bolj previdna kot ne, da ni poškodb :lol: .
No, sicer pa na koncu vedno lahko pobegneš naprej :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Res. ja. Tale forum (seveda zaradi vas) je krasen! Če vas nebi bilo in dnevnika, kamor tako zveseljem hitro vpišem km, bi verjetno v tem mrazu že nehala tečt. Iskala bi izgovore, da v zimi se pa res ne teče.

KRASNI STE!

Ja le tekaj zaradi Velenja, potem ti pa postavimo nov izziv, da ne zamrzneš na mestu :lol: :wink: .
 docca
lenči napisal/-a:
docca napisal/-a:Res. ja. Tale forum (seveda zaradi vas) je krasen! Če vas nebi bilo in dnevnika, kamor tako zveseljem hitro vpišem km, bi verjetno v tem mrazu že nehala tečt. Iskala bi izgovore, da v zimi se pa res ne teče.

KRASNI STE!

Ja le tekaj zaradi Velenja, potem ti pa postavimo nov izziv, da ne zamrzneš na mestu :lol: :wink: .

To rabim :D
Uporabniški avatar
 bernarda
Pozdravljene :lol:

Sicer meni se ni več potrebno odločati kje naj odtečem svojo prvo 21, bolj se moram truditi, da si te svoje čase obdržim. Vidim, da se večino odločate samo za tri do štiri varijante oziroma kraje. :idea:

:arrow: Verjetno ne veste, da je v okviru Štajersko Koroškega pokala, v Ormožu v mesecu maju, dne 03.05.2009, organiziran tek na 21km,ki obenem šteje tudi za Štajersko Koroški pokal. :wink:

:arrow: Kljub temu , da smo na meji s Hrvaško, mislim, da do nas ni tako daleč. Res nismo tako znani kot Radenci ali LM, smo pa moji oceni, z manjšimi napakami dobri organizatorji.

:arrow: Tovarne sladkorja nimamo več, sladkoba pa je še ostala.

:arrow: V kolikor ne boste vedeli kam na 21 km - :lol: se vidimo v Ormožu. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, vem za ta tek, samo prvomajske počitnice so ponavadi takrat :lol: :wink: . Mi je pa zanimivo, lepo je, da si nas spomnila.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:

Za tremo pregnat pred štartom je moje brezvezno čvekanje in nakladanje in :hehe: res odlično (ane IRA :wink: ). Moj plan se še sestavlja, odvisno od termina za maraton bom definirala tudi termine za polmaratone, bi bila pa Goriza in Sežana odličen trening in stimulacija. Tudi jaz moram pridno trenirati čez zimo, da bi mi uspelo. Sicer nisem kakšen hud strokovnjak, nekaj kilometrov pa imam za sabo in tudi res je, raje sem bolj previdna kot ne, da ni poškodb :lol: .
No, sicer pa na koncu vedno lahko pobegneš naprej :lol: .

no, ti kar fino in hitro sestavi plan, pa še katero dolgoprogašico Polžko s seboj povabi - čim več vas (nas) bo, tem bolj domače in na izi se bom počutila.

današnje popoldne (kolikor mi ga je pač še ostalo po službi) sem izkoristila za lahkotem tek sedmih km - ena sama ljuba uživancija kljub nizki temperaturi :!: :D

za ju3 sem imela namen nerediti cca 10-12 km (kakor si mi namignila :wink: ), pa zgleda, da mi bo snegec pegec prekrižal načrte :cry:

če bo popoldan zadevca pojenjala pa vseeno grem :twisted:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
samo toliko, da sama sebe opomnim :wink: :

- ker mi je med vikendom zaradi slabega vremena načrt za 12 K padel v vodo, upam na lepo vreme vsaj ta vikend....

- sobota: na izi kratkih 5 K za "ogrevanje"
- nedelja: načrtovanih 12 K :?

upam, da mi volja do takrat ne upade :oops:

še traso si izberem, pa bo.....
Uporabniški avatar
 Cormi
metkamarjetka napisal/-a:samo toliko, da sama sebe opomnim :wink: :

- ker mi je med vikendom zaradi slabega vremena načrt za 12 K padel v vodo, upam na lepo vreme vsaj ta vikend....

Od kdaj pa je vreme za tekače lahko slabo?
Sam vprašam :oops:
Uporabniški avatar
 Radolca

Metka, zadnjič si pisala, da je na brdu luža in da se ne da teči. Hop na asfalt, da se mal navadiš za 21-ko :!: :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Cormi napisal/-a:

Od kdaj pa je vreme za tekače lahko slabo?
Sam vprašam :oops:

ne, ne , saj vem.... saj sem lavfala na Brdu, pa sem skoraj potonila toliko je bilo vode in plundre - zato sem naredila samo cca 7 K :wink: namesto planiranih 12.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:

Metka, zadnjič si pisala, da je na brdu luža in da se ne da teči. Hop na asfalt, da se mal navadiš za 21-ko :!: :D

včeraj sem odlavfala cca 8 K na asfaltu - res je bolj letelo kor po tisti čofti na Brdu.

do nadaljnega grem na asfalt! itak! :wink:

grem na TIS mal izrčunat kilometre trase, ki jo imam v mislih ......
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA