Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 klatez
#170401
He, he Cime a laufaš tudi? :roll:

Garmin 50... :wink:
Edge 305 pa je bil v žepu, a ne?
 garmin 50
#170427
Ja, je treba malo laufat, spoh pozimi! Edge - a pa sem po dolgem času vzel na lauf, da malo pokažem še drugim kje to mi laufamo,kolesarimo! :P
Uporabniški avatar
 vencelj
#170438
Ja, super!
Jaz sem pa sprva pomislil, da gre za kak razpis :roll:
Pa je tudi to fajn, da vemo, kje kdo teče, dobimo kako pametno idejo in morda gremo celo na raziskovanje novih terenov...če le ni predaleč, pa da je dovolj dolžine, da se splača :wink: .

LP, vencelj
 garmin 50
#170450
vencelj napisal/-a:Ja, super!
Jaz sem pa sprva pomislil, da gre za kak razpis :roll:
Pa je tudi to fajn, da vemo, kje kdo teče, dobimo kako pametno idejo in morda gremo celo na raziskovanje novih terenov...če le ni predaleč, pa da je dovolj dolžine, da se splača :wink: .

LP, vencelj

Dolžina poti in višinski metri ,po lastni izbiri :D
 bruny
#185955
:D Gorski tek po Boču ravno ni bil ampak nordijska hoja v poznem sredinem popoldnevu. Za izhodišče sem tokrat izbral Pritensko, ki se nahaja nekoliko nad reko Dravinjo med Zgornjimi Poljčanami in Studenicami. Dosegljivo je iz Zgornjih Poljčan in preko zaselka Podboč. V Pritenskem se nahaja veliki vinograd, ki strmo pada v sončni legi proti vasi Studenice.


:D Iz izhodišča sem nadaljeval v krogu predvsem po studeniškem delu Boča in hodil denimo mimo plezališča na Boču, jase Formile, brunarice Golnik.... Na Boču je kar nekaj tekačev aktivnih redno in občasno. Mir in tišina, narava, senčne lege.... vabijo na Boč tekače od blizu in daleč.


Prilagam še GPS:

http://trail.motionbased.com/trail/activity/8420312Lp bruny
 bruny
#204278
:D V krajinskem parku Boč & Plešivec sem danes popoldan predvsem v tehniki nordijske hoje povezal oba vrhova Boč 978 m.n.v. in Plešivec 822 m.n.v. preko jase Formila iz izhodišča v Studenicah in sestopil preko planinskega doma na Boču v Zgornje Poljčane. Razgiban teren s številnimi vzponi in spusti se je v tem času že dobro odel v slikovite jesenske barve. Ob koncu me je pošteno ujela noč.

GPS:http://connect.garmin.com/activity/17624321

Fotke:http://www.mojalbum.com/bruny/vrh-boca-in-vrh-plesivca-hoja-31-10-2009

lp bruny
Uporabniški avatar
 Vreme
#205214
Bruny čestitke za opravljeno pot. Ja, ja jesen in zima se bliža in takšni pohodi so za ta čas več kot odlični!!
 bruny
#206689
:D Najprej hvala za lepe želje ob preteklem pisanju.

:D Danes sem pohodniško preko Boča, Plešivca in Donačke gore prvič povezal Poljčane in Rogatec. Bil sem tudi in to prvič na samem vrhu Donačke gore. Večina poti mi je bilo dobro poznanih saj sem jih že prevozil z gorskim kolesom. Vremenske razmere in prehodnost poti odlična za mesec november. Povratek iz Rogatca v Poljčane via Grobelno s pomočjo SŽeleznic.

GPS:http://connect.garmin.com/activity/19211431

lp bruny
 JOHANN
#206910
garmin 50 napisal/-a:Po Detičkovi poti na Boč, kratko a strmo, da ga j...
SlikaZdravo Poljčančani
Kaj to so priprave za zimsko ligo na Pohorje? :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA