Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tadej78
#223457
Živjo!

Najprej lep pozdrav vsem na forumu - sem nov tukaj, berem pa vas že dlje časa :)

Bi bil kdo tako dober, da mi na hitro opiše, kako najlažje narediti GPS zapis tekaških podvigov? Obstajajo za to kakšne posebne naprave - na tak način, kot so garmini za avto? Mi je dolgčas in rabim kakšno novo igračko za dvignit motivacijo pri treningih.

thnx & lp,
Tadej :>
 milk
#223458
Klikni nekaj centimetrov nad tvojim prispevkom na osnovni strani: AKTUALNO - predstavlja se Garmin... pa boš vse izvedel.
Pojdi po strani navzdol do ur z GPS. To so naprave, ki počnejo točno to, kar želiš.
Nazadnje spremenil milk, dne 12 Maj 2010, 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ananda
#223596
Cenejsa varianta je pa gps sprejemnik (http://www.ceneje.si/avto-oprema/oprema ... CX00042DE9 - kaj takega - to je prva stvar, ki sem jo nasla, ne pravim, da mora biti ravno ta :wink: ) in mobitel. Preden sem kupila 405-ko, sem razdaljo merila na tak nacin, ker imam tak sprejemnik pac doma.
Garmin je seveda veliko boljsi, ampak za dobit podatke o dolzini teka in visincih na koncu teka, je pa cisto v redu.
Uporabniški avatar
 IČA
#223630
Lahko se pa upoabi tudi kar avtomobilskega, sicer je malo nerodno, gre pa :P
Uporabniški avatar
 Cukr
#223679
Ananda napisal/-a:Cenejsa varianta je pa gps sprejemnik (http://www.ceneje.si/avto-oprema/oprema ... CX00042DE9 - kaj takega - to je prva stvar, ki sem jo nasla, ne pravim, da mora biti ravno ta :wink: ) in mobitel. Preden sem kupila 405-ko, sem razdaljo merila na tak nacin, ker imam tak sprejemnik pac doma.
Garmin je seveda veliko boljsi, ampak za dobit podatke o dolzini teka in visincih na koncu teka, je pa cisto v redu.


Kako je potem z GPS-om (405HR)- ali si potem lahko tudi grafično prikažeš profil poti, ki si jo odtekel?

LP!
 John Wayne
#223682
Cukr napisal/-a:Kako je potem z GPS-om (405HR)- ali si potem lahko tudi grafično prikažeš profil poti, ki si jo odtekel?


Seveda lahko. Preneseš podatke na računalnik (405 to naredi kar sam od sebe, ko ga približaš računalniku na nekaj metrov) in potem na Garmin Connect (ali pa kje drugje) vidiš kje si tekel, gledaš hitrost, tempo, čas krogov, višinski profil, srčni utrip....
Uživaj!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA