Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 LaLa
#20934
Hoj!!.....končno, šla sem preko sebe začela teči in ugotvila, da tek osvobaja misli in krepi duha , sem med vami in vas lepo pozdravljam.
sem na začetku in si želim priti do cilja... 5?,ne 10?, mogoče 21?, kaj pravite na 42?, ma to je nemogoče ali pa...se vidimo na cilju!!

LP

LaLa
Uporabniški avatar
 pegaz
#20935
Pozdravljena med nami, Lala!
Kot vidim, ti ciljev in volje ne manjka. Pridi nas pogledat na piknik!

Lep let,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Fotr
#20937
LaLa napisal/-a:...ali pa...se vidimo na cilju!!


Še bolje je, če se vidimo na štartu. V soboto je v Tivoliju tek za MAMOTOM in kot nalašč za skupen tek. Forumci smo že na daleč prepoznavni, pridruži se nam...pa bomo pritekli še v cilj skupaj!

Seveda dobrodošla med tekaškimi zasvojenci!
Uporabniški avatar
 5rca
#20979
živjo LaLa ... pa imamo eno Šiškarco več :)
Uporabniški avatar
 LaLa
#20983
Hvala vsem za dobrodošlico!
Da, res je: Volje mi ne manjka več! Že kar nekaj časa sem čutila potrebo po teku, pa nisem imela volje in moči, da se dvignem od tal.
Spopadala sem se z boleznijo, preživela nekaj življenskih šokov, kar je ostalo energije, sem jo namenila svojima dvema pubertetnikoma, sebi pa nisem znala pomagati.
Ob pravem trenutku mi je pomagal brat z nasvetom, naj tečem, tečem, tečem..., da se s tekom spremeni način življenja, da tek ne utrudi, temveč človeka napolni z pozitivno energijo, optimizmom in mu privabi prijazne misli!
In sem poskusila.
Sem na samem začetku. Pridobiti si moram kondicijo, brat mi je "predpisal" doziranje. Hvaležna bi bila tudi vaših nasvetov!
Sedaj tečem 1minuto, zatem 2 minuti hitre hoje...od Cvička pri Koseškem bajerju, do ceste in nazaj. Vsak drugi dan. Glede opreme naj povem, da tako dobrih superg kot so Pegasus še nisem imela.
Hvala, bratec!
V bistvu mi ni pomemben ne start, ne cilj, temveč POT!!
Vidimo se na pikniku.
LALA
Uporabniški avatar
 lunca
#20993
Živjo, LaLa!

Hvala bogu za naše dobre(in vztrajne!) brate in sestre! Tudi jaz imam sestro, ki me je zelo vztrajno "brcala v rit", da sem se premaknila in začela teči. Ko pa naletiš še na tale prijazen forum, imaš energije za celo leto vnaprej! :D

Želim ti vztrajanje na tej poti in kmalu boš videla, da ne bo več potrebna hoja. Malo poglej stare Fotrove poste, kjer je napisana vadba za začetnike iz Poletove tekaške ekipe - vsi smo začeli s takim načinom vadbe kot ti. Po štirih mesecih pa že pretečemo 1 uro. Drugo leto ob takem času pa upam, da se bomo (bom) pripravljali(a) na polmaraton. :wink:
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 bossta
#21004
ooooooooo Lali, pravilno si se odločila, sam pazi,da naujo te tvoje NIKICE v kšno kruzo zavile :nono: , k pol bo šiba pela. :lol: :lol: !!!

bossta
Uporabniški avatar
 Tjaša
#21025
LaLa napisal/-a:V bistvu mi ni pomemben ne start, ne cilj, temveč POT!!

Hoj, LaLa, DOBRODOŠLA!
Tale izjava že kaže na to, da pri tebi tek ne bo muha enodnevnica! Bravo za pogum, da si začela! Kar nadaljuj tako kot si začela in kot je Lunca napisala, boš videla, kaj se doseže že v nekaj mesecih.

Leto nazaj, ko sem sama ubirala prve tekaške korake in brala in brala in brala vse o teku, kjer je pisalo, da tek osvobaja, osrečuje...., pa sem si mislila "kater kreten je pa to napisal :shock: ", :twisted: jaz se sam matram..., nobenega sledu o endorfinih sreče, samo utrujena sem, pa vse me boli... . :cry:
Ampak danes sodim tudi jaz med tiste "kretene" :wink: - spomni se na to, ko bo tebi pošel začetni entuziazem, pa ko se bo stemnilo in se bo po tleh vlekla megla, ti pa bi rada tekla... Sicer pa, te bo že bratec... :nono:

Se vidiva na pikniku!
 mojA
#21039
Živjo LaLa!
Bravo za pogum in pametno odločitev. Okoli Koseškega jezera se pa znamo srečat.
Me pa zanima recept tvojega bratca. Jaz svojo sestro stalno "suvam v rit" pa brez uspeha. Kakšen namig bi bil dobrodošel.
.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA