Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ajdica
Jaz sem si jih kupila v NY, ko jih pri nas še ni bilo...pred tem sem na netu brala različna mnenja in sicer od tistih, ki so jih na polno prešimfali do tistih, ki so jih na polno pohvalili...no, kupila sem dvojne- ene za sebe in ene za sestro. In glej ga zlomka, vsaka ima svoje mnenje in izkušnje ;) Ona pravi, da jo ti "hecni" podplati motijo, da reže čuti pri teku in se ji to ne dopade. Jaz sem z mojimi zadovoljna. Meni so udobni, paše mi ta podplat. Da bi zdaj rekla, da moji sklepi odkar tečem s temi čevlji, skačejo od veselja ravno ne, je pa res, da malo res mogoče blažijo situacijo. Dopade se mi tudi, ker je podplat naret tako, da ga z roko preprosto zviješ in se zato dobro prilagaja nogi in podlagi. Edino kar zna biti včasih moteče je to, da se tu in tam v reže zatakne kakšen kamen.
Uporabniški avatar
 flikca
Ajdica, mogoče bi blo še za omenit, da sem jaz zaradi velike številke imela moški model. Mogoče je imelo tudi to kaj vpliva, da so trši ali kaj takega. Zdaj jih namreč nosi najin ati in je ful zadovoljen.

So bili pa kamni v zarezah meni kar zoprn problem, ker imam več makedama in so se mi v reže močno nabili veliki kamni, ki sem jih težko dobila ven, če sem jih pustila notri, se je pa zelo poznalo na prožnosti podplata. Tako da se teren po moje splača upoštevat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA