Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 meža stane
NAJ MI KDO POVE ALI JE KAKŠNA SPREMEMBA ZA TEK . KAJTI V KOLENDARJU FORUMA JE DATUM 31.7. TAKRAT BI LAHKO ŠEL DRUGAČE PA NE 13. tek na Grintovec
Kdaj:31.07.2011
Kje:Kamniška Bistrica (SLO)
Kaj:tek
Organizator-ji:

Klub gorskih tekačev Papež
 milk
tinarebernik napisal/-a:zdravo

mene pa zanima ce mi lahko kdo pove kaki vmesni cas teka na kokerskem sedlu ce bi skupni cas bil okoli 1ura 50 min

Na Kokrškem sedlu moraš biti vsaj pod 1h 05'. Moj čas je 1h 49' in sem imel na kokrškem sedlu 1h 04'.
Če nisi ravno zelo dober v finišu na hudi strmini, moraš biti še kako minuto hitrejši, jaz sem namreč v zadnjem vzponu napram ostalim kar precej pridobil.

Če si (po imenu sodeč) ženska, bo ta rezultat težko doseči, jaz sem takrat za pol minute prehitel tretjeuvrščeno tekmovalko. To je že čas, ki lahko zadostuje za absolutne stopničke.
Uporabniški avatar
 tabonir
milk napisal/-a:
Na Kokrškem sedlu moraš biti vsaj pod 1h 05'. Moj čas je 1h 49' in sem imel na kokrškem sedlu 1h 04'.
Če nisi ravno zelo dober v finišu na hudi strmini, moraš biti še kako minuto hitrejši, jaz sem namreč v zadnjem vzponu napram ostalim kar precej pridobil.

Če si (po imenu sodeč) ženska, bo ta rezultat težko doseči, jaz sem takrat za pol minute prehitel tretjeuvrščeno tekmovalko. To je že čas, ki lahko zadostuje za absolutne stopničke.

Zelo uporaben podatek :D! Ima še kdo izmerjen kakšen vmesen čas ali še bolje gps sled :?: Letos bom "tekel" prvič na Grintovec, kakršnih koli podatkov bi bil zelo vesel!
Uporabniški avatar
 primus
moji podatki
(za tiste, manj hitre :D ):

tovorna žičnica: 21'
Kokrško sedlo: 1h17''
vrh Grintovca: 2h12'

primus
 milk
Če koga zanimajo bolj točni podatki o mojih časih.
Tovorna žičnica 17'
Kokrško sedlo 1h 04'
Vrh - cilj 1h 49' 42''
Povprečni utrip 152

Letos upam na izboljšanje.

Kar se tiče GPS sledi, ti nebi veliko pomagala, saj generalno nimaš kaj faliti, v podrobnostih pa lahko kak delček poti pretečeš po različnih variantah in s tem na vsakem od njih pridobiš ali izgubiš kako sekundo.
Uporabniški avatar
 Darja
TONEK napisal/-a:Naj bo Grinta te dni na vrhu.

Točno tako :D . Grinto na vrh, vsi ostali pa v župnišča na rundo ali dve molitvic za vreme, tudi bojni ples šteje :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
Darja napisal/-a:Točno tako :D . Grinto na vrh, vsi ostali pa v župnišča na rundo ali dve molitvic za vreme, tudi bojni ples šteje :lol:

OOOOOOO, Darja, ma kej si še kej alive???? :?: :?: :?:
Ja, jast že molim, brez da grem do župnika, čeprav grem samo hnogam le do Kokrskega...
 večno mlad
Uživajte, matrajte se, švicajte in nasploh pogumno gor. Mene kot že več let v času dopustov na Grintovec ne bo. Uživam na dopustu. Sem bil pa v nedeljo gor tako da sem oprabil vsaj trening. LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA