Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tejkica
Zdravo. zasledila sem da na forumu omenjate magnetne zapestnice.

Mene pa zanima točno za zapetnice BHPLUS? Povezava:
https://www.proteini.si/?subpageid=15&k ... itemid=511
http://www.bhplus.si/

BHPLUS zapestnico omenja tudi Šepla Grošelj v Viziti:
http://vizita.si/clanek/novice/sname-jo ... tusem.html

Imate izkušnje s katero izmed zapestnic BHPLUS? Kakšne so te izkušnje?
Zapestnico nosite vedno? samo po dnevi? samo ponoči?

Imate izkupnje s katero drugo firmo magnetnih zapestnic?

Vsake informacije bom vesela.

Lp, Tejkica
 spela*
Odkar nosim to zapestnico, sem povsem druga oseba!

V službi prekipevam od energije. Šef mi ne dovoli več, da hodim v službo brez zapestnice, saj je, odkar jo nosim, čudežno izginilo moje nezadovoljstvo s plačo (ne, plača se mi ni nič povečala, ker je že dve leti zamrznjena, ampak jaz sem, odkar imam zapestnico, pripravljena delati vedno več za realno manj denarja). :clap:
Odkar imam zapestnico, tudi tečem vedno dlje in vedno bolje. Dobro, trenutno sem napol bolna in bom morda morala izpustiti tekmo, na katero sem se najbolj resno pripravljala, ampak kaj je to v primerjavi z zadovoljstvom, ki ga čutim že samo zaradi obstoja čudežne zapestnice. :laola
Odkar imam zapestnico, tudi nimam nobenih težav s poškodbami (res da jih tudi prej nisem imela, ampak sem prepričana, da bi se prej ali slej pojavile poškodbe, če ne bi bilo zapestnice). :laola
Razmišljam o tem, da bi si kupila še eno. Ali najbolje kar verižico, da bi na ta način pozdravila tisto zoprno vnetje ušesa ...
zbudi se.
ne potrebujemo še ene "nerealne" reklame... ampak mnenje, ki je iskreno... saj menim, da v tem "čudnem" času si moramo potrošniki med seboj pomagati z nasveti, izkušnjami, mnenji, saj je na trgu poplava raznih proizvodov...
Uporabniški avatar
 Biz
Počakaj malo... ali nam hočeš reči, da si postavila resno vprašanje? :--

Čisto resno... če verjameš, potem deluje. To je vse, kar je na tem.
Jaz imam sicer drugačno, naj bi mi pomagala pri migreni. Par dni po tistem, ko sem jo nataknila, me je bolela glava na potenco. Sem zaključila, da pač ne deluje, noim jo pa še vedno, ker mi je všeč.
Nekaj dni nazaj je bila debata o tem nekje drugje. Sem začela premišljevat, da se moja migrena od takrat ni več vrnila :)))) zapestnica ali ne, ne vem, lahko pa da je.
:roll: :shock: "Biz" glede na to, da spremljam kaj se v okolju dogaja, me zanima tudi kaj ljudje mislijo o dolečenih proizvodih in v tem ne vidim nič slabega oz. ravno nasprotno , vemo da je odprta komunikacija pogoj za "vse".... :laola

vprašanje o zapestnici se mi zdi podobno od vprašanja v katerih copatih najlažje tečeš ? katera znamka ? kater model? so copati posebaj za tek? :) :D :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
spela*, če bo kaj pomagalo, ti še jaz posodim vse svoje,s icer so čisto nekih noname znamk, ampak nikoli se ne ve, glede na to, da sama še vedno kolovratim okoli po lastnih nogah, nekaj že bo na tem. Edino ne vem, zmeraj manj volje do teka imam. Morda bi morala kako dol snet ali kaj, da bi me spet zagrabilo.

Drugače pa razvijam še eno v veliki vrsti alergij, tokrat pač na točno določeno znamko zapestnice, ki jo reklamira oseba, ki se je 12 minut pred objavo včlanila na forum.

Čeprav - kako pa kaj vpliva na alergije?
resno, neresno, sama vidim to kot vsiljevanje še enega artikla, katerega nujno potrebujemo v svojem življenju, da bomo lahko naredili nevemtočnokaj, skratka, morda ne bom končala nedeljskega maratona, če ne bom imela točno te zapestnice. Aja, saj me sploh ne bo na startu. Torej je ne potrebujem.

Kokoška, jaz tudi imam neko magnetno zapestnico, čisto resno, kupila pa sem jo samo zato, ker se mi je dopadla. Magnet se je v času nošnje tudi že izgubil, sploh ne vem kdaj... Ampak se zaradi tega ne počutimne boljše ne slabše.

Dotična mi še vizualno ni všeč.
pozdravljeni. da ne bo pomote. ne delam reklame za nobeno zapestnico. je pa res da je to kr aktualna tema.

ker mi v zadnjem času primanjkuje energije, nekega elana, sem začela razmišljati o magnetni zapestnici... poznam nekaj ljudi ki imajo atlantski prstan, pa žepne kamne in kristale,...

glede magnetnih zapestnic sem pogledala na internetu, a v tej poplavi se nisem najbolj znašla. podobno temo sem zasledila tudi na tem forumu, zato sem se včlanla in da sem lahko odprala temo in še enkrat povdarjam, da ni šlo za reklamo...

to zapestnico sem omenila zato, ker bi baje naj bila med to poplavo ena izmed boljših (ja, ugotavljam, da tudi ena izmed dražjih) zato me je zanimalo vaše mnenje.
Uporabniški avatar
 Pina
Tisto v kar verjameš tudi deluje. Če ne verjameš ne deluje. Simpl zadeva.

In zdaj hočeš od nas slišati, da deluje samo zato, da boš lahko še sama verjela v njene magične lastnosti...ali kaj? Če hočeš potrditev delovanja boš morala kakšen drug forum obiskati, ker koker vidim tudi ostali niso preveč navdušeni nad temi zapestnicami.

In ja tudi meni se zdi butasto, da prvo objavo na forumu začneš s tako tematiko, da lahko človek sumi da se zadi skriva reklama. Takih objav je bilo že velik in kandidati, ki so jih objavili so potem ostali pri tistih 3 prispevkih pa čeprav so trdili da ni reklama :). :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA