Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Dušan
#32283
Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje!
A je Valentin tudi kaj med tekače udaril?!

Lep dan želim vsem v tek zaljubljenim!

Dušan
Uporabniški avatar
 zulu
#32300
napiši si na čelo valentin, mogoče na anorak ali pa vsaki pokaži osebno s takim imenom. Ali pa na trgu kupiš jerbas rdečih nageljnov in nato obiščeš vse lepe znanke in neznanke. Prijetno in koristno. Potem pa en krog. Beležiš odziv na zastavljenem vzorcu in nato rezultate statistično obdelaš, zračunaš vsaj mediano, modus in aritmetično sredino. Narediš tabele in grafikone in nam serviraš statistično analizo. Mi rečemo samo hvala. Udarijo samo virus, Osama in boksar, vsi ostali pridejo. Komercialni prazniki pa naj samo odidejo. Je bil en valentin pa je reku sam' rin tin tin.
Uporabniški avatar
 Dušan
#32323
Odlična ideja!

A izpeljati korektno do konca postopek ni tako preprosto! Lahko sicer izmeriš, prešteješ sešteješ, končna obdelava pa se zna zaplesti! Funkcionalni model je nedvoumen, vprašanje pa je stohastečni! Kako določiti uteži, kako definirati korelacije!? Gotovo bom potreboval tvojo pomoč!

Ne verjameš?! ... tudi "valentin" udari!

Drži se!

Dušan
Uporabniški avatar
 zulu
#32395
Opravi raziskavo, kontrola in neznanke so moje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA