Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mojA
Živjo!
Se je tudi vam zgodilo, da vam je po določenem času ali številu udeležb na tekmah, mogoče po dobrem rezultatu na maratonu, to stopilo v glavo? Ko sem vam je zazdelo - ha, sedaj sem pa pravi tekač! Kdo in kakšen naj bi bil pravi tekač?

http://www.preberite.si/tekaska-nadutos ... evzetnost/

Kadarkoli se spomnim te prigode se moram sama sebi nasmejati :shock: .
Bravo za zapis, prav z užitkom in veseljem sem brala!

Pa z razumevanjem tudi. Se mi je že zgodilo podobno, čeprav niso bili zraven takmašni čevlji.

Bom z veseljem prebrala še kaj, če bo nastalo.
Ja dobro napisano ni kej. Sem se spomnil na tek mislim, da je bilo v Palmanovi 2008. IRA je bila še poleg mene dokler sem lahko še tekel z njo. Tečeva midva lepo, klepetava in ocenjujeva vse živo kar je migalo. Pač sva v Italiji kdo pa naju razume a ne. Tam nekje na 6 - 7 km srečava nekaj tam višine 1,50m pa bolj ritasto pa kak gram bi šel lahko za Unicef lahko... Pač tipična predstavnica naših sosedov.Za mene. Pa greva mimo nje pa jest tako ponosno,naduto... Če pa tale štepsel pride pred mano v cilj isti moment vržem superge v torbo in neham z tekom.Zmenjeno. Šibam jest proti cilju - ne bi o brzini , ki jo je bilo z vsakim pretečinim km manj. Ja pa je bilo treba vmes še pit. Še sedaj se spomnim, da je bilo -2 sploh je bila voda mrzla ko pes. Tam po 15 km je bila to že solidna hoja o teku ne duha ne sluha. Na 18 km pa štepsel pršiba mimo mene.Gledam ko tele v nova vrata... Gospod kar počasi za mano saj sva skoraj že v cilju. Sej bo! Gospa ali gospodična je bila doma iz KP! Itak, da naju je z IRO vse razumela kaj sva komentirala. Po prehitevanju je bila še hoja muka. Toliko, da se nisem v zemljo pogreznil od sramu. Od takrat dale .... no ja tečem še vedno glih ravno tako hitro kot takrat pač nikogar ne komentiram. Sploh pa NE na glas. Vsaka šola pač nekaj stane.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA