Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miro
Imam idejo , da bi "TF" skupaj z Gornjesavskima občinama organizirali rekreativni Gornjesavski triatlon.
Triatlon bi bil bolj družabnega značaja , saj bi se skupaj "borili" enako misleči ljudje. Časi ne bi bili pomembni , vsak bi lahko sodelaval v eni , dveh ali vseh treh panogah.
Plavali bi v bazenu na Jesenicah, kolesarili od Jesenic do Kranjske Gore -trasa ne bi bila po glavni cesti pač pa po stranskih in kolesarskih stezah, tako , da specialka ne bi bila primerna, ter na koncu odtekli stezo kranjskogorske desetke.
Čas bi si meril vsak sam , organizirali bi eno postajo z vodo za kolesarje in eno za tekače.

Če bi bilo kaj zanimanja, se bom podal v akcijo , ter obiskal oba župana, zavod za šport in Lto.

Akcija bi bila enkrat v začetku avgusta , prostovoljne prispevke namesto štartnine pa bi namenili društvu bolnikov z osteoporozo, ki bi nam bili pripravljeni priskočiti na pomoč z organizacijo okrepčevalnic.

Prosim, če mi čimprej javite, če je kdo pripravljen sodelovati na tej prireditvi!

Toliko za enkrat, ko bojo , in če bodo ozivi pa več o tem.

Miro
Uporabniški avatar
 Špik
:clap: :clap: :clap:
Sliši se zanimivo, še posabaj če dodamo kakšen AnaLizin piknik!

Kot zaveden Rutarjan (prebivalec - sedaj bolj občasni - Gozd Martuljka) in Gornjesavec pa bom (če ne bom na dopustu) vsekakor kaj pomagal...
Če ne drugega bom zakuru ogenj za žar... :wink: :piti:

P.S. Miro kaj pa plavanje kje drugje - Bled, Krede, Jasna (brrrrr....)
 maus
Odlicna ideja.....mouse jo podpira:-)
 Ninocka
RES LEPA IN DOBRA IDEJA!!! Samo problem, da bi rada tako pomagala, kot tudi triatlonirala. :D :wink:

Glede na to, da bom celo poletje v vroči Ljubljani se veselim takšnih vikend druženj!!
Uporabniški avatar
 pegaz
Miro, izjemna ideja.
Sem za! Tako triatloniranje kot pomoč (kolkr bo šlo).
LL, Pegaz :)
 bojanm
Jest sm tud zraven :lol:
Uporabniški avatar
 primus
Miro, malo z zamudo sem opazil tvoj predlog. Mislim da je prav imeniten !
Verjetno bi vzpodbudilo marsikoga da povoha, kaj delajo 'ta veliki'.
(hm, hm, morda probam celo jaz...)

Če nič drugega imamo 'v uržah', da smo spet skupaj (sem še malo pod vplivom včerajšnjega poletnega teka v Logatcu :D )

primus
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,

ja zanimiva ideja. No nej pomislim: kolesarim kr nekaj, tečem tud, do avgusta bom pa še mal plavanje natrenirala na morju. :roll: Pol bi pa mogoče že šlo, ane :wink:
Uporabniški avatar
 potepinko68
Zanimiva in dobra ideja! Tako, res nekaj rekreativnega, za druženje in dobro voljo.
lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 Učenec
Odlična ideja in popestritev teka je ravno triatlon.
Tako da mene kar prištej zraven v to in ono skupino.
Uporabniški avatar
 MajdaPR
*Darja* napisal/-a:Hojla,

ja zanimiva ideja. No nej pomislim: kolesarim kr nekaj, tečem tud, do avgusta bom pa še mal plavanje natrenirala na morju. :roll: Pol bi pa mogoče že šlo, ane :wink:

Darja, bravo :clap: , tudi jaz sem za.
Samo, da me koleno neha bolet. Upam, da bo glukozamin pomagal.

Torej bomo na morju plavali in kolesarili, poleg teka seveda. :lol:

Majda
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi meni to diši. A le kot duatlon. 8) Plavanje bom pa prešprical, oziroma, raje bom na koncu malo pokra(e)vlal v Jasni. :wink:
Uporabniški avatar
 domen81
nora ideja .... zelo dobro
samo bazen na jesenicah se mi ne dopade....drugega pa zal vem da ni.

sem zdraven, samo pri teku, ker kolesa zal nimam :cry:
 lenc
Že od nekdaj, sanjam, da bi enkrat vse troje združila.(laufanje,kolesarjenje in plavanje)..ampak bolj tako rekreativno, ne preveč profi.....tako da jaz sem takoj za.....bo pa treba malo bolj potrenirat.... :D, :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA