Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BoštjanG
#1791
Eru in drugim obiskovalcem...
V primerjavi z izpred nekaj leti je danes izjemno pestra ponudba tekaških prireditev širom po Sloveniji. Resda pa je lahko udeležba na organiziranih prireditvah tudi kar zajeten denarni zalogaj; upoštevši štartnine in predvsem PREVOZ!(svetla izjema so seveda teki našega Tekaškega foruma :)) Ker pa ima moj(in morda tudi koga drugega)študentski proračun še večjo luknjo od tistega državnega proračuna :oops: , bi ob ugodnem odzivu preostalih forumašev veljalo razmisliti o tem, da se ustvari rubrika, koder bi bila dana možnost dogovora glede skupnega prevoza. Primeroma: nekdo gre z avtom iz LJ na mali maraton v Sežano pa ima še prost sedež ali dva in je pripravljen vzeti katerega sotekačev brez lastnega prevoza s seboj, slednji pa mu v zameno primakne kakšnega tisočaka. Pa smo tako vsi na boljšem. Kaj menite?
Lep športni pozdrav in manj bolečih pokostnic(zdajle,ko bom vstal od mize bom občutil huuude bolečine :lol:)
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1793
Ziv Boštjan, bereš mi misli ;))) tudi moj studentski proracun je bolj bogi, mam pa mogoce sreco, da oba starša tečeta in pol zravn z avtom hodm kdaj ;)) je pa res dobra ideja tole tko da je vredno neki narest s kašno rubriko, tudi za koga, ki nima avta vedno, itd :D :D
Uporabniški avatar
 ero
#1795
hoj,

lani smo se v okviru Poletove tekaške ekipe parkrat dogovorili za skupne prevoze in s tem prihranili kar tolar in pridobili na dobri družbi med vožnjo :)

prepričan sem, da se bomo forumovci tudi letos z lahkoto dogovorili in predlagam, da za to uporabimo kar forum in najave prireditev na njem. edino če imate resne pomisleke proti 'smetenju' tem, ki so namenjene predstavitvam in pogovorom o tekih in bi želeli, da za dogovore o skupnih vožnjah odpremo posebno področje. povejte...
Uporabniški avatar
 milkec
#1803
Za vožnjo ni problem, le da gremo v isto smer! Bom imel le izgovor zakaj sem počasi laufal, ker sem se "moral šparati za vožnjo nazaj" :wink:

Saj mogoče ni to najbolj primerno tukaj, ampak a je kdo iz Dolenjske tukaj?
Uporabniški avatar
 Dule
#1804
milkec napisal/-a:Saj mogoče ni to najbolj primerno tukaj, ampak a je kdo iz Dolenjske tukaj?


Ja milkec jaz se imam tud malo za dolenjca. Starša izhajata iz krajev blizu tebe. Saj to tudi šteje, ane :wink: !

Še beseda glede skupnih prevozov: vsekakor zelo aktualen topic. Predlani sva se z kolegom skupaj vozila na prireditve, tako da je vsak peljal enkrat. Tako sva prišparala kar nekaj bencina, pa še hitreje mine vožnja 8) .
Nazadnje spremenil Dule, dne 23 Jan 2004, 08:41, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
#1805
dobra ideja, tole s prevozom. jest se kar javljam za Vogrsko - peljem ali se pustim peljati - Kamnik via Ljubljana do tja.
Uporabniški avatar
 milkec
#1807
Dule napisal/-a:Ja milkec jaz se imam tud malo za dolenjca. Starša izhajata iz krajev blizu tebe. Saj to tudi šteje, ane :wink: !


No saj nisem mislil za narodnost, ampak za ciljno publiko za prevoze! Šteje pa vse!
Uporabniški avatar
 Bajsi
#1817
Helou!
Kar se tice Dolenjske!
Milkec, dragi moj Kranjcen, jest imam stanovanje v Zuzemberku. Pred kratkim pa sva z zeno postala ponosna veleposestnika v Dobrnicu. Ko bom cez kake dve leti bajto, ki sva jo kupila prenovil, bova midva lahko zacela uprizarjati treninge po Suhi Krajini.
Drugace sem pa stari ljubljancan, prava ljubljanska srajca.
Kar se tice prvevozov; ce bom sam in bo se kaksen interesent za isto prireditev, ni problema. Ce ne bo placa v avtu, imam prostor tudi se v "trugi"!
Uporabniški avatar
 milkec
#1821
Bajsi napisal/-a:Milkec, dragi moj Kranjcen, jest imam stanovanje v Zuzemberku. Pred kratkim pa sva z zeno postala ponosna veleposestnika v Dobrnicu. Ko bom cez kake dve leti bajto, ki sva jo kupila prenovil, bova midva lahko zacela uprizarjati treninge po Suhi Krajini.

No me veseli, da se še kakšen meščan preseli na vas! Pa veseli me, da bo kaj takega tudi pri nam, ker je terenov dovolj, le interesantov ni! Pa bomo mogoče kdaj naredili kako tekmo!

Si me pa na nekaj spomnil.... Pred ne vem koliko časa sem se z nekom pogovarjal (mislim, da je bil nek stavni IRC kanal), da je njegov brat, bratanec, kolega (v glavnem nekaj tesnega) kupil eno staro hišo v Dobrniču in da jo prenavlja. Pa mislim, da ni tako hudo navala, da bi se gužva delela, tako da je možno, da smo se o tebi pogovarjali! Kaj pa vem, svet je vsekakor majhen, tako da je to možno!
Uporabniški avatar
 Bajsi
#1822
kupil eno staro hišo v Dobrniču in da jo prenavlja. Pa mislim, da ni tako hudo navala, da bi se gužva delela, tako da je možno, da smo se o tebi pogovarjali!

Helou!
Malo smo/sva zasla s teme, pa vendar!
Ker nima nobenega tovrstnega sorodnika, ala brat, sestra, bratranec,... bi bil lahko kvecjemu kolega. Sem jo pa sele kupil, prenavljati jo se mislim zaceti.
Drgac je pa na Dalenjskem taku lepu, da se ne da puvejdat!
Uporabniški avatar
 milkec
#1823
he he he, no kakorkoli, stvari se hitro obračajo!

Da pa ne bova zašla od teme, pa je to fajn, ker sva prva kandidata, da se skupaj voziva!
 mirans
#1909
Če je že debata o Dolenjcih, se pa ne smem zatajiti; doma sem na Krki.
Sicer sem eden starejših članov tega foruma, vendar sem bolj malo zgovoren ali pa bolj malo pismen, zato imam le nekaj prispevkov.
Tudi meni se zdi neumno in potratno, da se sami vozimo na tek sto km v eno smer.
Lahko sem v vlogi voznika ali sopotnika, če grem od doma sam, lahko koga poberem tudi v Ljubljani.

Pozdrav vsem
Miran
Uporabniški avatar
 milkec
#1913
mirans napisal/-a:Če je že debata o Dolenjcih, se pa ne smem zatajiti; doma sem na Krki.
Sicer sem eden starejših članov tega foruma, vendar sem bolj malo zgovoren ali pa bolj malo pismen, zato imam le nekaj prispevkov.
Tudi meni se zdi neumno in potratno, da se sami vozimo na tek sto km v eno smer.
Lahko sem v vlogi voznika ali sopotnika, če grem od doma sam, lahko koga poberem tudi v Ljubljani.

Pozdrav vsem
Miran


Še nekdo, ki ga lahko poberem sproti! Super... Če bo šlo tako idelano naprej, bomo res super razrešili ta problem!
 mojA
#2268
:shock: Ja, saj ste sami Dolenjčki. Kadar bomo v naši familiji šli tečt samo polnoletni, z veseljem še kakšnega tekača poberemo. Iz smeri LJ-Šiška - v neznano :P
Uporabniški avatar
 bigfrik
#2628
Ja jaz bi se z veseljem kdaj pridruzil ob priliki!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA