Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tjaša
#5106
Aleksander napisal/-a:Ja, Tjaša bi morala videti, kako se je zasmejalo tamali Močki, ko je videla, da se tudi o njej piše na forumu.


Aleksander, moramo te poklicati na odgovornost, da se v imenu Močnikov zagovarjaš za »storjeni naklepni/nenaklepni zločin«. :shock: Cela familja Močnikov se šlepa under cover (to je na forumu zadnje čase zelo moderno) pod videzom mačjih ksihtov. Za to masko pa se skrivajo sami hitronožci: ata Močnik, z več kot odličnim rezultatom na Sežanskem polmaratonu, mama Močka, ki pod firtahom skriva svojega mladiča in da posebej omenimo še malo Močko, ki tako meni nič, tebi nič preteče 8 km v Sežani in v Gabrovki pobere žlahtno kovino. :shock: :shock:

Ampak zdaj je konc s tem larfam! :evil:

Vanja, čakamo te pod rubriko »novopridruženi člani TF«, da se predstaviš. Tekmovalke kot si ti, se ne smejo skrivat pod mamino kiklo in morajo ful ponosno razkazovat svoje kolajne. Mene pa prosim, kadar dobiš kolajno, pocukaj za rokav in mi jo daj vsaj od daleč povohat, da bom vedela, kako takšna žlahtnost diši. :wink:

Pozdravček,

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA