prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
#338724
Spoštovani moji triatlonci,
vas kar malo in potihem občudujem, koliko napora in vadbe je potrebno, da sploh dokončaš tak triatlon, kaj šele da dosežeš vrhunske rezultate. Veliko se jih poteguje za zmago, a lovoriko dobijo le najboljši. Ostali pa imajo tiho priznanje, da so zmogli.

Tudi sam sem zadnjič pretekel krog 13 km -celi krog okoli Ptujskega jezera.
Prvič v življenju tako dolgo progo v enem kosu-sapi. Brez problema. Ko me je dohitel tekač-kolega, ki je štartal kako minuto za mano, mi je dejal da imam dober tempo. To mi je na polovici proge dalo nove moči in spodbude,..tako da sem potegnil pred njega enih 50 m in mu rekel da mu bom danes za "sparing partnerja"..In na koncu proge sem ga pustil zadaj kakih 200 m. In on sploh nima slabega časa, ker teče to isto progo 3-4 krat na teden..

Sem dobro hidriran, sicer vegan.. in uporabljam LIVING WATER Flaško
ter jo priporočam tudi vam... Več na http://www.living-water.si

lp iz Ptuja
Miran
http://www.living-water.si
miran.sic@gmail.com
P.S.: Za tekaške klube imamo trenutno akcijo: komplet LIVING WATER Flaške za 50€ za kos ( plus poštnina-po povzetju..) Kdor te zadeve ne uporablja, sploh ni bil dobro hidriran.
Oskrba z vodo v pravilni obliki je za triatlonce še posebej pomembna, ker smo ljudje od 70-75 iz vode...Voda iz LIVING WATER Flaške je alkalizirana, energetizarana, ionizirana,..Več na www. zgoraj
Priponke
posoda solo-sama splet.jpg
posoda solo-sama splet.jpg (16.31 KiB) Pogledano 33088 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA