- 30 Maj 2004, 19:48
hojla, smo že doma po izjemno lepi in sončni nedelji. Vzpon na Jamnik je bil dokaj težak a zelo prijeten. meni, kot občasnemu kolesarju, se ni nikamor mudilo, in v cilj sem prišel med zadnjimi. a nič zato, uživali smo vsi!
trudilo se nas je več kot 100. za dva tisočaka startnine smo prejeli zelo pripraven bidon z zunanjo in notranjo posodo, na cilju krofe in pijačo, na žurki ob podelitvi pa super pasulj ali ribe. ja, spet pasulj
včeraj na teku v Petelinjem in danes v Besnici.
proga sam je zelo pokončna a ne pretežka. več pove spodnji profil:
skupaj torej 400 višinskih metrov vzpona na 9,5km razdalje. ni slabo
na najbolj strmem klancu je na znaku pisalo 17%!
aja, sem že povedal, da sem nastopal za Tekaški forum? naj se vidi, da tudi tekači (občasno) kolesarimo
da ne pozabim - domačini prijazni, organizacija super, kraji izjemno lepi. sem bomo še prišli!
trudilo se nas je več kot 100. za dva tisočaka startnine smo prejeli zelo pripraven bidon z zunanjo in notranjo posodo, na cilju krofe in pijačo, na žurki ob podelitvi pa super pasulj ali ribe. ja, spet pasulj

proga sam je zelo pokončna a ne pretežka. več pove spodnji profil:

skupaj torej 400 višinskih metrov vzpona na 9,5km razdalje. ni slabo

aja, sem že povedal, da sem nastopal za Tekaški forum? naj se vidi, da tudi tekači (občasno) kolesarimo

da ne pozabim - domačini prijazni, organizacija super, kraji izjemno lepi. sem bomo še prišli!