Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 športnik
satriani napisal/-a:Sem imel možnost sprobat, pa mi nekoliko bolj odgovarja. A morda kdo vozi Focus Variado Expert?

Jest ga vozim, super kolo za ta denar.

Bom jaz ta bicikel (compakt)v kratkem naročil, pa še zelo dobro ceno sem dobil... :D Potem pa hitro na krožno turo na Mangart in Vršič... :shock:
Uporabniški avatar
 javor-18
športnik napisal/-a:Bom jaz ta bicikel (compakt)v kratkem naročil, pa še zelo dobro ceno sem dobil... :D Potem pa hitro na krožno turo na Mangart in Vršič... :shock:

....jap na spustu zna biti zelo mrzlo in je poletje kar v redu čas za ta početja, sicer prideš dol ves trd in se kar treseš. Sploh z Vrščia v Kg. čez vse tiste kocke je precej neugodno tudi v dobrih razmerah.
Uporabniški avatar
 husein
športnik napisal/-a:Bom jaz ta bicikel (compakt)v kratkem naročil, pa še zelo dobro ceno sem dobil... :D Potem pa hitro na krožno turo na Mangart in Vršič... :shock:

Kje pa si ga naročil, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
 paprikar
Vozim FUJI, oprema Shimano 105, vilice karbon, ostalo alu. Ko sem kupoval sem gledal še IDEAL, Bianchi, pa sem se potem nekak odločil za tega.

Pripomb nobenih, sploh ker nimam prejšnjih izkušenj s cestnimi. Na taveliki šajbi je sicer malo glasen ( na srednji je neslišen), ampak stari mački pravijo, da to pač tko mora bit. Mal jim ne verjamem, ampak ok.

a čmo še slikce pripenjat :P

lp,n
Nazadnje spremenil paprikar, dne 13 Avg 2008, 07:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Ker sem se pred tekom ukvarjal damo s kolesarstvom( 7000- 8000km letno)
vam podam moje mnenje glede cestnih koles.
Za rekreativno vožnjo(3 do 5 tisoč letno) brez tekmovalnih ambicij zadošča alu okvir po možnosti z karbonsko vilico za malce več udobja. Alu okvirji, predvsem višji cenovni razred(1500-2000eur)so ponavadi zelo togi in neudobni.
Za tiste, ki radi vozite klance je najboljša izbira compact gonilka 50/34,s kompletom zadaj 12/27ali 12/25 - slednjo kombinacijo uporabljam tudi sam,kakovostni razred pa naj bo rang vsaj 105/sram rival ali centaur.
Najpomembnejše pa je da vam je izbrano kolo všeč in da je prave velikosti,izbira je kar pestra.
Še moj cestar: Wilier mortirolo full carbon - shimano ultegra 50/34+ mavic ksyrium elite + sedež fizik arione l.2008 cena okroglih 2000e 8) Lp tomaž
Uporabniški avatar
 jesenko
jaz sem tudi prej imel fuji-a pa sem prešaltal na karbon specialized--dokler ne probaš ne veš
Uporabniški avatar
 paprikar
jesenko napisal/-a:jaz sem tudi prej imel fuji-a pa sem prešaltal na karbon specialized--dokler ne probaš ne veš

.. sem probal in mi je jasno, zakaj se daje tolk denarja za kolesa, ampak je to potem v domeni vsakega posameznika, ali mu to toliko pomeni. Zaenkrat bo FUJI v poplavi ostalih športov kr dober, naslednje leto bomo pa verjetno kaj menjali.

Evo moj "picikl" :
http://shrani.si/?34/xS/2gKtwwav/krnicafeb08-042cc.jpg

lp,n
Uporabniški avatar
 športnik
husein napisal/-a:

Kje pa si ga naročil, če ni skrivnost?

Pri Žagarju....
Uporabniški avatar
 jesenko
:D :D ja ja moč je v nogah ne v kolesu :D :D
Uporabniški avatar
 iverson
Tomrunner ima isti model, samo da imam jaz Centaur rang je pa seveda isti kot Ultegra. Je pa super kolo...
Uporabniški avatar
 javor-18
jesenko napisal/-a::D :D ja ja moč je v nogah ne v kolesu :D :D

..... in ugodnem prestavnem razmerju, ter glavo na mestu :P
Uporabniški avatar
 izzardly
Včeraj sem se končno pridružila plemenu cestnih kolesarjev in si z velikim veseljem kupila Merido Road Ride 903, s karbonsko vilico, Tiagra opremo in 27 prestavami, za lepo znižano ceno (pa čeveljce in pedala, seveda).

Je tudi lepe bele in rdeče barve (sem pač punca in mi je to pomembno) in po prvi vožnji sem z njo super zadovoljna.

http://togoparts.com/items/view_item.ph ... =200&bid=0

Mogoče se pa kje srečamo! :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
Super! Do četrtka pravijo, da bo vreme lepo, tako, da kar izkoristi tele dneve, če ti čas dovoljuje! Meni žal ne! :roll:
Uporabniški avatar
 izzardly
Bom, ampak ne preveč, se je treba na LM pripravit!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA