Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 ero
hojla, smo že doma po izjemno lepi in sončni nedelji. Vzpon na Jamnik je bil dokaj težak a zelo prijeten. meni, kot občasnemu kolesarju, se ni nikamor mudilo, in v cilj sem prišel med zadnjimi. a nič zato, uživali smo vsi!

trudilo se nas je več kot 100. za dva tisočaka startnine smo prejeli zelo pripraven bidon z zunanjo in notranjo posodo, na cilju krofe in pijačo, na žurki ob podelitvi pa super pasulj ali ribe. ja, spet pasulj :) včeraj na teku v Petelinjem in danes v Besnici.

proga sam je zelo pokončna a ne pretežka. več pove spodnji profil:
Slika
skupaj torej 400 višinskih metrov vzpona na 9,5km razdalje. ni slabo :) na najbolj strmem klancu je na znaku pisalo 17%!

aja, sem že povedal, da sem nastopal za Tekaški forum? naj se vidi, da tudi tekači (občasno) kolesarimo :)

da ne pozabim - domačini prijazni, organizacija super, kraji izjemno lepi. sem bomo še prišli!
 Lučko
Ero čestitam. :clap: Z razliko od tebe sem jaz tudi na kolesarski prireditvi vztrajal in zastopal TF z tekom :juhuhu: .

PS
A je dons TF sam klance obdelavu? :--
Uporabniški avatar
 Fotr
ero napisal/-a:...aja, sem že povedal, da sem nastopal za Tekaški forum? naj se vidi, da tudi tekači (občasno) kolesarimo :)

Tekaški forum pa res razara po Sloveniji. :evil: Čestitam za premagovanje klancev, :shock: nekateri pa se jih kar izogibamo. :? Ampak TF je vsestranski! :D :shock: :D Čestitam Ero! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA