Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nekateri (ta)boljši :lol: pa smo se danes udeležili pokalne gorske tekme.

Zmagovalci absolutno (neuradno):
fantje: Kosovelj, Zarnik, Hrovat,...
punce: Mrak, Grandovec, Tumi,...

Sam sem bil predzadnji :oops: Važno je sodelovati in tekmovati, no pogrešal sem več meni enakih :?

Organizacija na visokem nivoju..

Kaj več pa bodo povedali bolj kompetentni od mene (beri boljši).. :!:
Uporabniški avatar
 brankos
Idirjska pokalna in izbirna tekma za SP je s svojim divjim spustom dala vetra vsem - od najboljših do nas rekreativcev. Spusta (po mestih skoraj drsalnice) smo se lotevali vsak po svojih močeh, kar je moči ostalo smo se potem gnali v strm breg in v nov krog. In tako 3x vsak krog je bil težji a več ali manj smo uspešno premagali progo.
Sicer je bilo nekaj zvitih gležnjev, k sreči kakih še hujših poškodb ni bilo zasledenih. Pohvala oraganizatorju - celotna tekma zelo dobro pripravljena in izvedena, proga skrbno označena in zavarovana na kritičnih mestih - spet dokaz, da se tudi v vasi s parimi hišami da organizirat tekmo na visokem nivoju. Konkurenca sicer ni bila številčna, je pa bila zato kvalitetnejše izpolnjena - smetana GT z izjemo poškodovanega Lamovca Aliča , ki mu tekme dor dol niso toliko pisane na kožo, kateri so se pridružili tudi kvalitetni atleti iz steze in cestnih tekov (Kozan, Kastelic, itd.). V ženski konkurenci se je uspešno borila tudi TFjevka Vegie, ki se je prav tko kot TUMI uvrstila na svetovno prvenstvo. Moški del TF ja pa smo tudi dali vse od sebe, a očitno so eni meli še več zaloge.
 tumi
Ja, na Gorah smo se podili dol in gor. Na ogledu je tisti spust zgledal še bolj divji kot potem na tekmi. Tekem tipa gor-dol je malo in imamo zato kar nek strah pred spusti, posebno tako strmimi kot tukaj. Težko je potem navzgor nadoknaditi tisto kar navzdol prav poceni izgubiš.

Vaško društvo je s močno podporo številnih sponzorjev zmoglo zahteven zalogaj. Čestitke.

Hvala vsem navijačem, ki so nas spremljali ob zaključku kroga in proti cilju.

Tudi rezultat je bil dober. Vse štiri uvrščene za Švico smo bile v 54 sekundah.

lp, mihaela
Uporabniški avatar
 KlemenP
Rezultati 2. teka Gore nad Idrijo 2007

Tekma je štela za 5. tekmo pokala slovenije v Gorskih tekih
Bila je izbirna tekma za sestavo reprezentance za nastop na svetovnem prvenstvu v gorskih tekih
Štela je tudi za pokal Primorskih novic v Gorskih tekih

REZULTATI in vse ostale novice o teku

Rezultati so na voljo tudi na strani www.gorski-teki.info

Slike različnih avtorjev:
http://stahovica.moj-album.com/album/9119685/
Nazadnje spremenil KlemenP, dne 28 Avg 2007, 17:19, skupaj popravljeno 3 krat.
 mikkeni
Sem pa kar malce razočaran ker RTV SLO ni pripravila niti enega prispevka (TV, spletna stran). SIOL je napisal kratko novičko ob včerajšnji tekmi!

Čestitke organizatorjem ane, ker so se zares potrudili!
Uporabniški avatar
 žine
Fantastične fotke :cast: Ob takih fotkah mi pride na misel, da bi jih prav z veseljem gledal celo leto na kakšnem dobrem koledarju....
lpŽ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA