Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
hojla,

včeraj se nas je na Mašunu zbralo nekaj prek 150 tekačic in tekačev. odtekli smo skoraj 12km Kneškega teka po makadamskih poteh med mašunskimi gozdovi. proga je res lepa a je bilo kljub senci malce vroče.

o rezultatih ne bi govoril, lahko si jih ogledate v galeriji. pod firmo TF smo tekli štirje: Toni, SilvoM, Lipe in Ero.

tek je bil lep, družba super, pokrajina pravljična. Mašun bi bil primeren kraj za tekaški tabor. imajo prenočišča, v okolici je ogromno poti za tek, kolesarjenje, hribolazenje. in kdro se je že sprehajal po gozdovih pod Snežnikom, ve, kako globoko lahko tu zadihaš.
Uporabniški avatar
 bojanu
Mi smo tudi včeraj tavali med Pivko in Ilirsko Bistrico. Okrog šestih popoldne smo peljali skozi Knežak nazaj proti Pivki, a na žalost nismo našli teka, da bi se ustavili in vas pozdravili (prav zelo pa tudi nismo iskali :roll: ) :wink:
Ali veste, da sta blizu Ilirske Bistrice dve jezeri? Pa koliko cvetic je na travnikih 8)
ero napisal/-a: Mašun bi bil primeren kraj za tekaški tabor. .. in kdro se je že sprehajal po gozdovih pod Snežnikom, ve, kako globoko lahko tu zadihaš.

... in še število rdečih krvničk bi se nam, drastično povečalo zaradi nadmorske višine :D :!: :D

primus
Uporabniški avatar
 ero
bojanu napisal/-a:Okrog šestih popoldne smo peljali skozi Knežak nazaj proti Pivki, a na žalost nismo našli teka, da bi se ustavili in vas pozdravili

iz Knežaka greš v Koritnice in potem še kakih 12km v hrib, da prideš do Mašuna. tu je konec asfalta in potem so pred teboj le še neskončni kilometri gozdnih poti pod Snežnikom. pravljica, vam pravim :)
Uporabniški avatar
 bojanu
Zanesel sem se na ustno izročilo, ki je omenjalo Knežak. Mašun je bil itak preveč s poti. Je pa za konec julija/začetek avgusta nekaj kolesarjenja v planu tam okrog :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA