Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

klopotec
Na velikonočni ponedeljek me je Vrbnjak Jelka povabila na Velikonočni tek okoli Male Nedelje. Dobili smo se v Biotermah, okoli 15 nas je bilo. Med nami sta bila tudi Polde in Lojzka, ki ju vsi dobro poznate. Začeli smo skupaj, nato pa si lahko zaokrožil na 10, na 20 ali 30 km. Dva, ki sta tekla 30 km sta odbrzela naprej (in se malo izgubljala, ker nista poznala proge, Lojzka, Jelka in jaz pa smo tekli nekoliko za njima. Začeli smo počasi, srednji del odtekli nekoliko hitreje, ampak še vedno lepo zmerno, kot smo si zamislili, zadnje kilometre pa je Lojzka krepko prestavila navzgor. Z Jelko sva morala vložiti vse moči, da sva ji lahko sledila. Tale gospa me vedno znova navduši s svojo čilostjo in mi da misliti o moji pripravljenosti, kljub 17. letom manj od nje. Gre pa za presnojedko, ki sama pravi, da je šele sedaj v pravi formu. Fascinantno. Pred par dnevi se je vrnila iz nekega maratona iz Španije.

Na progi nas je zelo na gosto čakala voda iz studencev, na eni kmetiji pa nas je gospodinja čakala z marmeladnimi rogljički. Super.

Krog smo končali prej kot v treh urah in zame je bil to lep trening pred sobotnim Tivolijem. Noga mi ni delala nobenih problemov, res pa je da sem si jo po nasvetu Branka z njegovim elastičnim povojem malo povil.
Tako bom storil tudi v soboto. Dober nasvet, Branko.

V Biotermah nas je čakalo plačano kosilo in prisrčno darilo. In pijača. In vse to brez štartnine.

Najlepša hvala Jelka.

Zvečer pa sem si privoščil koncert Svečinskega noneta z dvema kozarcema odličnega Svečinskega vina. Seveda sta bila tam tudi Hana in NenadB, Marčnega zajca pa ni bilo. Trio Zupanič tako ni bil kompleten in ne vem kako bo na to gledal njihov sponzor, ki je pel v nonetu. Ampak dobro, to so njihove brige.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA