Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Popaj
Pozdrav!

Letošnji TOM tek je bil popolnoma drugačen od lanskega. Lansko leto sončno in 30 stopinj, letos deževno in okoli 20 stopinj, morda manj.
Že pred štartom se je ulilo, tako da je bil začetek teka z veliko vlage v zraku, proti koncu pa smo imeli idealno vodno hlajenje v obliki dežja. Vodne postaje tako niso prišle do svojega polnega izraza. Mislim, da je bilo tekačev manj kot prejšnje leto, so pa ti bili zelo dobri. Tekel sem pod 49 minutami, pa sem bil v svoji kategoriji pri koncu tabele. Sam sem zelo zadovoljen s tekom, predvsem s časom, saj nisem bil spočit in sem prišel na tek brez posebnih želja.
Organizator dober, vse skupaj boljše kot lani. Med čakanjem nas je zabaval domač ansambel. Rezultati so bili hitro na ogled. Na podelitev se ni dolgo čakalo.
Za poslastico pa je nagrade najboljšim podelila simpatična Brigita Langerholc, kateri želim veliko veselja v pričakovanju naraščaja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA