Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mojmir Kovač
kot že vsi veste se tekaške dirke največkrat izvajajo v naravi. zato je tek zelo odvisen od vremenskih vplivov.

že spet nam jo je zagodla voda. a tokrat ne morska! teku Gor in dol po Seči smo morali spremeniti traso. porezati smo morali klance. poti, ki vodijo s Seče so se spremenile v potoke. tek po njih je nevaren in predvsem zelo podoben blatni kopeli.

na štartu se je pojavilo 30 tekačev. od tega je bilo 8 tekačev iz naše nove tekaške sekcije. zelo sem vesel, da so se tudi ti "začetniki" ojunačili in se postavili v vrsto na štartni črti. :laola :laola

tek je potekal tako rekoč v družinskem krogu, saj se vsi med seboj že dobro poznamo. Roman je godoval, godiral... danes je imel god in nas je počastil s pravim dolenjskim Cvičkom :clap: kolajne sta podelila senjorja Lampetova, krofe smo pojedli in si zaželeli nasvidenje na Povežimo soline 14.3.2010

razmišljam, da bi tek Gor in dol po Seči ponovili maja ali junija saj je proga oz. osmica po Seči prelepa, da bi jo kar tako obšli. mogoče pa res...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA