Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Poročilo z današnjega Olimpijskega teka v Logatcu si preberite TUKAJ, kjer so objavljeni tudi rezultati.

Prireditev je bila izpeljana brezhibno in ELGO Nova Notranjski tekaški pokal 2011 je z njim veliko pridobil. Upam, da se v 2012 spet vidimo!
Živjo,
Prvič sem se udeležil tega teka.
Nad organizacijo teka sem malo razočaran. V drugem krogu nekje na polovici je bil trak za zaporo ceste spuščen (zaradi avtomobila ki je prečkal progo ???), redar pa na klepetu čez cesto!!! Pritekel sem sam in seveda zavil v napačno ulico. Po približno 100-200 m sem opazil, da ni na tej cesti nikogar, zato sem se obrnil ter zagledal druščino tekačev, ki so zavili v drugo ulico. Seveda sem tekel nazaj in redarju povedal, da to pač ni bilo OK ter nadaljeval.
Potreboval sem kar nekaj minut, da sem se sestavil.

Ko sem pritekel tretji krog je redar stal na svojem mestu pri zapori, kot bi moral že prej.

To se mi je zgodilo prvič in šele sedaj vas ostale razumem, ko se pritožujete, ko kaj pri organizaciji ne "štima".

Lp
Čestitke vsem udeležencem in organizatorju! :clap: :clap:

@Asterix: o omenjem primeru žal ne vem nič, ker me danes na tekmi žal ni bilo. Če je to, kar ste napisali res, potem se vam lahko v imenu celotnega ELGO Nova NTP kot koordinator opravičim, da je prišlo do te neljube situacije, ki pa jo bom vsekakor preveril pri samem organizatorju teka. Seveda si vsi želimo, da bi bilo teh stvari čim manj, vendar žal včasih pride do tega...

Sicer pa verjamem, da ste se imeli vsi skupaj lepo in da ste uživali na tem teku ter da se vidimo na jesenskem delu pokala , ko bo na vrsti 3. Tek po Blokah :)

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA