- 20 Maj 2012, 00:03
danes sem mislil, da bo moj dan ampak očitno Radenci in vročina me ne ležijo. Za boljše čase (kot pravi Rok) bo treba počakat na bolj mrzle jesenske dne. Štartal sem po načrtu, okrog 3:55min/km, lovil sem Matjaževo skupino in po par kilometrov jo prehitel. Vse je šlo v redu do sedmega oziroma osmega kilometra, ko sem videl, da se preveč matram in mi tempo pada. Ker sem bil že sam, sem čakal skupino, ki je bila za mano, da vidim, če me lahko kaj pomagajo in vlečejo naprej. Z njimi sem tekel par kilometrov ampak sem videl, da ne gre. Preveč sem se matral in videl, da cilja ne bom dosegel. Tako, da sem se odločil, da zmanjšam tempo (okrog 4:30min/km) in počasi pritečem do cilja. Z časom, 1h28min, nisem razočaran po vsem, kar se je zgodilo.
Še zdaj, ne vem, kaj je bilo narobe. Ves teden sem veliko pil, napolnil sem se z ogljihovimi hidrati in pridno spal. Na koncu je bilo kar vroče ampak na začetku sploh ne. Prejšnij teden na trojkah, kjer je bilo še bolj soparno, sem se odlično počutil, danes pa sem imel težke noge.
Na vrhu vsega se mi je poslabšala poškodba na dimlju (natrgal sem se mišico) tako, da zdaj komaj hodim. Bomo videli, če bo en teden počitka dovolj
.
Še zdaj, ne vem, kaj je bilo narobe. Ves teden sem veliko pil, napolnil sem se z ogljihovimi hidrati in pridno spal. Na koncu je bilo kar vroče ampak na začetku sploh ne. Prejšnij teden na trojkah, kjer je bilo še bolj soparno, sem se odlično počutil, danes pa sem imel težke noge.
Na vrhu vsega se mi je poslabšala poškodba na dimlju (natrgal sem se mišico) tako, da zdaj komaj hodim. Bomo videli, če bo en teden počitka dovolj