Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janzi
V nedeljo zvečer sem se vrnil z nekajdnevnega potepanja po Vojvodini. Namen je bil jasen- odteči omenjeni maraton. Maraton je štel tudi za državno prvenstvo Srbije.
Na kratko. Srbska kuhinja odlična, čevapčiči, ražnjiči, vešalica....in ostale mesne dobrete iz žara so teknile kot že dolgo ne. Tokrat se pač nisem mogel upreti ne hrani ne :drink . Vse skupaj se je kasneje maščevalo na tekmi. V soboto zvečer dvig startnih številk v hotelu Vojvodina in obvezna testeninka (makaronovo meso-ljuto papricirano). Start je bil v nedeljo ob 10 uri na trgu Slobode. Udeležba, okoli 1500 tekačev od tega slabih sto maratoncev. Teklo se je en veliki krog in dva mala. Trasa speljana tik ob Donavi in skozi urbani del mesta. Okrepčevalnic je bilo dovolj predvsem z vodo, za kaj več si moral že iskat po mizah.
Kar se tiče mojega teka sem imel kar nekaj težav zaradi grehov v preteklih dneh (prehrana), v zadnjih km me je pričela izdajati še psiha, postajal sem že kar nervozen zaradi tistega kroženja gori doli ob Donavi. No na koncu se niti ni tako slabo izteklo (14.mesto skupno, 2. v kategoriji).
Solidnio organiziran in izpeljan maraton, za nas prav smešno štartnino, 6 eur v predprijavi, oziroma 10 eur v zadnjih dneh. Lahko bi napisal še kakšno kritiko, ampak naj to ostane tako kot je - čar balkana je treba doživeti.
V naslednjih dneh še nekaj raztekanja in nato Ljubljana.

Rezultati na http://www.marathon.org.rs/, v objektiv so tudi nekajkrat ujeli edinega predstavnika TF FOTO.

Vsa čestitke tudi Ninoslavu Raskoviču, tekač diabetik. Raf lahko kar pričakuješ družbo, Nino je že napovedal prihod na Ljubljanca. Malo več je napisanega na BLOGU

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA