Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Do Zagorja nama je kazalo med 38 in 39 stopinj. Na bivši cestniski postaji je kazalo 41,5!!! Mi pa na tek. Saj v makini nama ni bilo nič hudega. Klima pa dobra godba pa gre. Pa čista druga pesem je bila ko sva se premaknila na razbeljen asfalt. Nisem ljubitelj vročine - to je vsem že dobro znano. Pač če sem že tukaj kaj pa naj sedaj drugega delam. Priznam bilo nas je veliko manj kot ponavadi. Pošteno! Občinski praznik gor ali pa dol ura je nehumana za tek. Prav tako vročina.Če ne bodo spremenili štarta ure nas bo vsako leto manj. Z razlogom. Prvo zdravje potem pa vse ostalo. Drži? Da ne bom samo jamral in stokal: vode je bilo več kot dovolj. Pa še nasvet za organizatorja , ki skrbi kaj naj bi jedli po teku. Tole ste zgrešili kot še nikoli. To ni hrana za po teku. Na žalost. Ene boge testenine neredite in to za oboje . Vegi in mesno pa adijo vsem skupaj. Aja pa za več kot 6 minut popravila čas teka na tej trasi. :D Se mi je mudilo v senco.
Danes pogledal še razultate. Čisti smeh. Na lepem moj Garmin kaže čisto drugačen čas kot njihovi čipi. Ampak bolj verjamem moji uri. Ni ruska, da bi prehitevala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA