Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Veter, burja, veter, sunki burje, veter, veter, veter, za odtenek bonace ali pa se nam,je samo tako zdelo, pa spet burja, sunki burje, veter,.......no tako je bilo včeraj na progi. Ja lep sončen dan, morje se je penilo, valovi so se zaradi vetra dvigovali nad gladino, piš morja je na delčku proge prišel tudi na progo :lol: , kljub vsemu je bilo teči lepo, no zanimivo, celo pot se ni bilo treba spraševati zakaj si "tam", ampak samo uživati v čim boljšem kljubovanju vetru :lol: :lol: :lol: .
Tekla sem pa toliko, kot trenutno zmorem, hi, hi, hi.
Bilo je lepo!

:wink:
Odlična organizacija, za spemembo od lani v cilju na voljo tudi brezmesni obrok. :D

Kljub vetru, ki se je v drugem krogu še malo okrepil in je bilo težko teči tudi z vetrom v hrbet, se mi zdi, da smo dosegali kar dobre rezultate. Na nekaterih odsekih je bilo rez težko, malo je manjkalo, pa bi šli po vseh štirih. K sreči je bilo vsaj do zadnjega obrata in nazaj malo manj vetrovno in se je dalo vsaj približno nemoteno teči. Pohvale tudi vsem prostovoljcem na okrepčevalnicah. Prvič sem videl, kako so banane letele po zraku. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA