Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na četrti izvedbi 8 ur Šihta je bilo kot vsako leto tudi letos delavno. Za to je poskrbelo preko sto nastopajočih na čelu z organizatorjem in njegovo ekipo. Mitja in osebje doma ter na vseh mestih delujoči Marko so glavni krivci, da se nam je cel dan "zelo" dogajalo. Nekaj besed sem napisal že na Facebooku, zato na tem mestu še enkrat čestitke vsem :laola in film

https://www.youtube.com/watch?v=qIw3KW_ ... e=youtu.be

lp Andrej
Hvala, Makalu, za posnetke! In tudi tebi čestitke! :clap:

Priznam, prvo uro (dve, tri) sem se počutila zelo čudaško. "Pa ne, da bom zdaj 8 ur hodila gor in dol? In da bo pri tem ves čas še srečevala ljudi, ki počnejo isto? A ni to malo ... čudno?"

Pomagal mi je Makalu, ki mi je povedal, da je zgoraj oziroma spodaj obrat. Aja, le obrat, no, to pa že poznamo. Pa je potem nekako steklo. Po 4 urah se nisem več počutila čudaško, tako da so bile težave le še fizične (bolečine v križu in v hrbtu :roll: ), ampak te so bile nekako lažje obvadljive kot tiste prej. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA