Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#363436
Čeprav je bilo včeraj kar nekaj tekaških tekem, se nas je na 5. izvedbi 6 ur Španovega vrha zbralo kar nekaj tekmovalcev. Domača prireditev, brez štartnine, pa kljub temu z majico, okrepčevalnico spodaj in zgoraj ter bonom za hrano in pijačo :laola , je bila meni prva izbira. Vreme je zdržalo, vmes malo rosenja in megle na vrhu, drugače pa presenetljivo malo blata po večdnevnem dežju in celo sneženju na zgornji postaji žičnice.
Trudili smo se vsak po svojih močeh, najbolj me je presenetil Zajc, cestni tekač, ki je v strganih, 'zlizanih' cestnih supergah borbal do konca in kar 9x osvojil Španov vrh :clap: :cast: :clap: . Tudi meni je šlo odlično, 8 vzponov, kar nanese 33km in 3000 višincev :juhuhu: . Se poznajo letošnji obiski mojega srčnega kuclja Malneža :) .
Čestitke vsem udeležencem in organizatorju Gabru in Zavodu za šport Jesenice, tudi na podelitev nismo čakali dolgo, upam, da se prihodnje leto vidimo v večjem številu.
Še začasni rezultati https://www.zsport-jesenice.si/info.php?id=rez&x=19039

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA