Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#368172
Tekma je že daleč nazaj, tokrat s kar lepim spominom - majico. Končno ena, ki res služi namenu. V tem kratkem času 14x prešvicana in oprana, me ni razočarala. Ob gori povprečnih ali celo ničvrednih v omari (ki sem jih dobil na tekmah), sem šel h Tomotu še po eno.
Kdaj bo naslednja tekma? :--
OZ
#368174
TONEK napisal/-a:Tekma je že daleč nazaj, tokrat s kar lepim spominom - majico. Končno ena, ki res služi namenu. V tem kratkem času 14x prešvicana in oprana, me ni razočarala. Ob gori povprečnih ali celo ničvrednih v omari (ki sem jih dobil na tekmah), sem šel h Tomotu še po eno.
Kdaj bo naslednja tekma? :--
OZ

next year.....
#368751
Z doseženimi rezultati na obeh tekmah sem bil zelo zadovoljen, saj ob prelomu v sedemdeseta še zmorem po koreninski pod 20'. :D Je pa imel organizator kar nekaj 'cvetk', največja je čip na startni številki, ki je bolj za plašit vrane, saj je registriral samo cilj, starta pa ne, tako, da rezultat tistih, ki smo startali zadaj, ni relevanten. vidmate app instasave.onl

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA