Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Pa smo doma.
Zdrav, sit, zadovoljen. To se ne zgodi prav pogosto, ampak s te tekme še nisem prišel razočaran. Petnajstič. Razrita, prašna cesta v zadnjem delu. Lepo. to se pravi, da se tu dogaja, drugo leto se pripeljem kot kralj po novem asfaltu. Prah z avta mi je ob povratku splaknil dež :D . Parking pokošen, kavica z napolitankami na svojem mestu, tekoč prevzem štartnih številk. Ob devetih štart, kolona se hitro razpotegne, temperatura za tek idealna. Palice imam v rokah na celi trasi, vrh Blegoša dosežem v družbi tekaških legend Mihaele in Urške, ki mi ob spustu hitro uideta, do cilja me prehiti še kakšnih dvajset tekačev. Kljub dobrim pogojem (ni bilo vročine) več kot šest minut slabši kot lani, v cilju zaključujem drugo tretjino uvrščenih. Označbe super, okrepčevalnice pa zaradi mene lahko ukinejo, organizator je najbrž veliko prihranil na pijači (ker smo zaradi zloglasnih kozarčkov tekli mimo) na cilju pa so pijačo le prodajali, s čimer so si prislužili eno veliko črno piko. :twisted: V gostilni Lipan imajo že vsa leta super kuharja, zmazal sem veliko porcijo odličnega ričeta s klobaso, pa še na repete sem šel. Ob povratku se ustavim v njihovi gostilni in ga poplaknem z dvema piroma :D ....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA