Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
V poplavi tekov lahko človek po mili volji izbira, na katero tekmo bo šel. Na omenjeni sem bil že kar nekajkrat, ker spustov skoraj nima, sem se brez oklevanja odločil, da se zapeljem v Socko. Žal so organizatorji malce nerodni, saj naredijo premalo reklame za tekmo. Na startu se nas je pojavila samo šesterica, kar mislim, da je izenačen rekord izpred mnogo let na Polhograjskem. :(
Startnina je bila samo 10€, kljub temu so se organizatorji zelo potrudili. Od pokošene trave, maksimalno označene proge, vmesne in ciljne okrepčevalnice. Glavno dogajanje (super malica, podelitev, družabne igre, maša,...) je na Strnadovem travniku, približno na sredini proge, kjer je vedno veselo.
Razumljivo, da bi bil tudi jaz vesel večje udeležbe. Že na startu mi vsi uidejo, vendar že do Strnadovega travnika prehitim dva tekača, zagotovo bi tudi tretjega, če bi bila Kislica vsaj 100m višja... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA