- 26 Jul 2026, 18:24
Končno spet ena prava tekma Primorskega pokala. Ob devetih se nas je v Cerknem zbralo kar 70 gorcev, plus kakšnih deset pohodnikov, ki so štartali pred nami. Pogoji kar ugodni, le sama čistina Poreznove strmine je bila močno vetrovna, pa tudi meglena. Oznake trase, oddaljenosti do cilja in okrepčevalnice so bile zgledne, tudi v koči so se lepo potrudili. Ob dolgem povratku mi delajo družbo dekleta s kluba, na vsakih 400 metrov sem potlačil v ruzak eno majico, tako velika temperaturna razlika je bila. Počasneti smo kar malce zamujali, ravno tako menaža v gostilni (ki je bila zelo okusna), zamudili smo tudi začetek podelitve. No, ker smo bili tastari ob koncu le-te, smo vsi dotični prejeli medalje.
Ob splošnem dobrem vtisu tekme si zasluži grajo prazna darilna vrečka z ničvredno smrdljivo majico in reklamami. Od vsega je zame še najbolj uporabna - vrečka.
Vsem organizatorjem predlagam Branetov sistem (tek na Ratitovec), da imaš že v prijavi možnost štartnine z majico ali brez. Tudi organizator 'Vzpona na Široko' nam daje alternativo v prijavi na tekmo, saj lahko izbiraš med plastično in bombažno majico.
Gledam moje rezultate, dvakrat sem bil na vrhu v uri in pol, trikrat pa sem rabil kar šest minut več in mislim, da so časi zgledni, saj je tokrat prišlo gor pod uro le pet mladcev. Ker je bil dan lep, se z družbo tekačev odpeljem do Slapa ob Idrijci, kjer imajo super plažo z ogrevano vodo
, ter most, kjer lahko z desetmetrske višine skačeš v vodo. Če seveda imaš j... 
Ob splošnem dobrem vtisu tekme si zasluži grajo prazna darilna vrečka z ničvredno smrdljivo majico in reklamami. Od vsega je zame še najbolj uporabna - vrečka.
Gledam moje rezultate, dvakrat sem bil na vrhu v uri in pol, trikrat pa sem rabil kar šest minut več in mislim, da so časi zgledni, saj je tokrat prišlo gor pod uro le pet mladcev. Ker je bil dan lep, se z družbo tekačev odpeljem do Slapa ob Idrijci, kjer imajo super plažo z ogrevano vodo
Naj noge, glava in srce še dolgo, dolgo služijo za te!