Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bilo nas je slabih 50 tekačev, TF člani (Dule, hribovc, mirko1, kunec in morda še kdo). Rezultati so že http://povzarija.net/temp/planina2005.pdf . Na cilju nas je čakal čaj, pogrešal sem topli obrok ( za 1000sit bi se že spodobilo), sicer sem si privoščil joto po razglasitvi, in še malo ostal med planinci, ki redno zahajajo v planinsko kočo skozi vse leto. Za pretečeno progo sem se sam kar malo namatral na strtmini, sem pa po dolgem času meril pulz na tekmi in mel 160 povprečno in max 181, kar nizko, no verjetno od Blejskega kroga pobralo moči.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no kunec najine čestitke ob vnovičnem prvem mestu

ČESTITKE

No čestitke tudi drugim TF-jevcem ki so nastopili nekateri bolj nekateri pa mogoče mmanj uspešno.
Uporabniški avatar
 mirko1
čestitke hribovcu,ki sem ga lovil celo pot,a dohitel komaj iza ciljne črte :oops: .sicer pa smo bili vsi pridni z organizatorjem vred,ker se nihče ni ustrašil dežja.saj sploh ni bilo slabo, seveda smo pogrešali še kakega iz TF, recimo aleksandra...ko sem prišel domov pa so na pc že viseli rezultati.pridni,to sploh ni po plžje :D
no, nas bo pa več na hlevišah v soboto.
 aleksander
Tokrat "služba" ni imela razumevanja, še dobro da me kaj takega doleti le zeloooo poredko, no se vidimo na Hlevišeh....

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA