Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Da kulturni praznik ne bi minil čisto brez teka sem se udeležil drugega teka na Trdinov vrh v Gorjancih.
Tek so organizirali "maratonci" iz Novega mesta in me nanj tudi povabili.
Proga je bila po besedah organizatorja dolga 12km z 810m višinske razlike, se je bilo treba kar potruditi saj je bilo ravnega dela proti vrhu mogoče vsega 200m. Ko smo dosegli cilj smo še pretekli do doma pri Gospodični in tam dobili zasluženo okrepčilo, medalje in nagrade , ki jih je razdelil žreb.
Ker je bil tek v počastitev kulturnega praznika, so nam krajšo kulturno predstavo pripravili tudi osnovnošolci iz Brusnic, za razpoloženje pa je poskrbel tudi harmonikar.
Da je bil tek še lepši , je bil tudi dobrodelen , saj se je vsa "startnina" podarila bolni štirinajstletni deklici, ki denar nujno potrebuje,- zanjo ga zbira tudi Rdeči križ.
Skratka lep kulturni dan, s ščepcem dobrodelnosti in obilici dobre volje na analizi.
Na analizi smo proslavili tudi rojstni dan predsednika kluba "maratoncev", še enkrat- obilo zdravja in veliko pretečenih kilometrov.
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA