Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Obivankenobi
Zanimiv tek po zelo razgibani gozdni poti :lauf:, s kar nekaj kilometri klancev in spustov, organizacija na nivoju (točen štart, ob poti nobenega medveda :ignore:, v cilju veliko vztrajnih navijačev, dovolj sadja ter tekočine ob poti ter v cilju, hitra objava rezultatov, odličen golaž beri: nepikanten, vreme kot naročeno za tek), osebno sicer ne najbolj zadovoljen z rezultatom :shock: :oops:
Edini minus: prehuda konkurenca :lol:
Še en tek na katerega se splača vrniti ob letu osorej, če ne drugega zaradi dovolj zahtevne proge, lepe narave ter prijaznih domačinov :cast:

:wink:
 X-runer
Za 1. tek po sledeh medveda res kapo dol organizatorju. :laola Vse je teklo kot namazano (tek, hrana, pijača, navijači, podelitev...) 8) .
Edino kar bi mogoče v prihodnosti sremenili naj bi bil zaključek proge. Zadnji kilometer je bil res hud. Kolena pa zares :--( .

Lep pozdrav. :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz bi pohvalil organizatorje in progo. Za prvič so se res odlično odrezali, majhen kraj , ki se identificira s prireditvijo , na koncu obvezna veselica, res škoda , ker sem moral zaradi prevoza zapustiti prireditev, takoj po podelitvi medalj , saj je bila družba TF res enkratna.
Na prireditvi tudi precej tekačev iz Hrvaške, zgleda , da je dolenjski pokal kar priljubljen tudi pri naših sosedih.
Proga tudi lepo razgibana, začetek skoraj za gorske tekače.
Toliko moj pogled!
Lp!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA