Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No jest sem pa zbolšala čas od lani za cca. 4 min. in ni mi veliko manjkalo za zmagovalne stopničke samo pol minute.
Uporabniški avatar
 miro
Nadj@ in Kustos hvala za prelepo fotko!
Miro
Uporabniški avatar
 primus
Ni še nihče od predhodnikov omenil moje dogodivščine, ki definitivno spada v rubriko 'meni se pa kaj takega že ne more zgoditi'. :D
Za tek v Brtonigli smo se odločili, ker smo bili ravno v bližini. Po prijavi sem se kot običajno odpravil preoblečt, nakar ugotovim, da nahrbtnika s kompletno opremo NI v avtu sploh. Grrr. :evil:
Smo šli skupaj s forumovci v akcijo, pa sezuli enega organizatorja, ki je imel samo eno številko manjšo nogo od moje, mariolino mi je posodil kratke hlače in smo pičili. :D Hvala vsem še enkrat, da mi ni bilo treba v natikačih pa v bermudah laufat :lol: Malo me še noht na palcu boli, pa ni hudga. :D
Tek in vse dogajanje kasneje je bilo zelo prijetno, pa še vsi skupaj smo se precej nasmejali na moj račun. :P Upam, da sem zdaj 'ozdravljen'.

primus
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
:lol: Vsakmu se lahko to zgodi primus, zato pa smo tuki, da si pomagamo v stiski. Se vidimo na kakem laufu.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 predrag
:D
Naš je moto "pomoći prijatelju u nevolji", edino številka ni bila ta prava 46.5 no drago nam je da je šlo, še pa suvenir iz Brtonigle (črni nokat) je tudi tu; pa i nova ideja RENT A TENISICE.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA