- 23 Sep 2006, 11:53
17. 9. 2006 smo se zbrali v Varaždinu, na prvi pogled je bilo videti, da bomo imeli mrko vreme, a tik pred štartom se je prikazalo sonce, ki je tekačem povzročal preglavice. Verjetno se sprašujete zakaj. Zato, ker so tekli po asfaltni ravnini, ki kar ni imela konca - "dolina smrti".
Organizacija je bila zelo dobra, tekačem so po teku omogočili tuširanje in masažo nog s pernaton gelom-promocija. Promotorji pernatona niso ravno masirali kot bi bilo potrebno, ampak so gel samo namazali na noge in to je bilo to.
Glasba, pašta in celotna prireditev so bili res na nivoju.
No, toliko na kratko od mene, ki sem bila samo gledalka. Upam, da boste forumovci, ki ste bili na teku - belo rdečih dresov sem uspela videti štiri ali pet- opisali svoje videnje tekme.

Organizacija je bila zelo dobra, tekačem so po teku omogočili tuširanje in masažo nog s pernaton gelom-promocija. Promotorji pernatona niso ravno masirali kot bi bilo potrebno, ampak so gel samo namazali na noge in to je bilo to.

Glasba, pašta in celotna prireditev so bili res na nivoju.
No, toliko na kratko od mene, ki sem bila samo gledalka. Upam, da boste forumovci, ki ste bili na teku - belo rdečih dresov sem uspela videti štiri ali pet- opisali svoje videnje tekme.