pictures from Ljubljanski maraton : 
http://picasaweb.google.com/arnehalv/LjibljanaMaraton#

Carlito napisal/-a:Še 1x pa povem,da je polmaraton daljši za 50-60m(zadnji km je toliko daljši),maratonska razdalja je točna.
LP

ROSI64 napisal/-a:Carlito napisal/-a:Še 1x pa povem,da je polmaraton daljši za 50-60m(zadnji km je toliko daljši),maratonska razdalja je točna.
LP
Meni je Garmin izmeril polmaraton 21,1 km.
Bravo jaz, imam najbolj točen Garmin.

) in tekla brez kakršnihkoli težav.
 ) in tekla brez kakršnihkoli težav. primož,skubic napisal/-a:
Vencelj; že dolgo nisva govorila, ne razumem, da tako izkušenega tekača kot si ti premaga misel v glavi, razen, seveda, če se ti je zgodilo kaj hudega, kajti tvoji rezultati so vselej fenomenalni....
bouge napisal/-a:Napol prazna darilna vrečka me niti ne preseneča, bi pa darilo bilo bolj uporabno, če bi (lahko) upoštevali velikost, ki sem jo napisal na prijavi. Torej: zamenjam moško majico velikosti M za večjo.
 Prvi krog smo se najprej guzvali, potem noreli, v drugem pa se je crkovina samo se vlekla od ene do druge okrepcevalnice.
 Prvi krog smo se najprej guzvali, potem noreli, v drugem pa se je crkovina samo se vlekla od ene do druge okrepcevalnice.  Kaksnih prav posebnih treningov nisem imel, pac vsak dan tecem in to je to.
  Kaksnih prav posebnih treningov nisem imel, pac vsak dan tecem in to je to.  
   Na koncu je bil 2. krog za cca 4 minute hitrejsi od prvega.
   Na koncu je bil 2. krog za cca 4 minute hitrejsi od prvega. 
tae napisal/-a:Vencelj, čestitam ti za pogum o objavljeni zgodbi.
Priznam, jaz ga še nisem zbral in ne vem niti če ga bom.
 Moj drugi polmaraton in luštkan flop. Do prve okrepčevalnice prijeten tek v zavetrju Lenči in Tatjane (hvala dami
  Moj drugi polmaraton in luštkan flop. Do prve okrepčevalnice prijeten tek v zavetrju Lenči in Tatjane (hvala dami  ), potem sem jih izgubil. Na Aljaževi skok za živo mejo, takrat pa omenjeni dami mimo mene. Torej ju nisem izgubil, ampak sem jima pobegnil. Spravim se nazaj na cesto in tja do 14 K gre kar v redu. Od tam, pa do cilja pa samo bogo vlečenje od table do table, od postojanke do postojanke. Na Dunajski ''pod štreko'' čisti deja vu od lani. Ujameva se z Vidkulom in se skupaj odvlečeva do cilja...
 ), potem sem jih izgubil. Na Aljaževi skok za živo mejo, takrat pa omenjeni dami mimo mene. Torej ju nisem izgubil, ampak sem jima pobegnil. Spravim se nazaj na cesto in tja do 14 K gre kar v redu. Od tam, pa do cilja pa samo bogo vlečenje od table do table, od postojanke do postojanke. Na Dunajski ''pod štreko'' čisti deja vu od lani. Ujameva se z Vidkulom in se skupaj odvlečeva do cilja... 
  .
 . , tek mi je bil v užitek, brez težav, brez krize :,....no, dva krvava žulja sta vse, kar me danes spominja na maraton, ampak po nečem se je 4 ur tekanja pač treba zapomniti
 , tek mi je bil v užitek, brez težav, brez krize :,....no, dva krvava žulja sta vse, kar me danes spominja na maraton, ampak po nečem se je 4 ur tekanja pač treba zapomniti  
 VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA