Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lojzeP
No takole :shock: bodo pa še tazgovorni lonček prmaknl

Je padla debata, da bi na gorenjske teke začali nositi tudi plavutke, ker se jih da zelo dobro uporabljati v takšnih razmerah, pa še hiter si z njimi. :shock:
Toliko dežje, kot sem se ga pa zadnji teden "najedel", ga pa nikol več nočem videti - na tekih jasno. Se kar malo bojim, da se mi je voda malo uprla, pa ravno sedaj, ko je čas za odhod na morje ( hobotnice me že malo pogrešajo ). 8)

Kar se teka tiče lahko z lahkoto pripomnim ( poleg tega, da prikimam vsemu že prej napisanemu ), da sem z današno izdajo teka zelo zadovoljen - sa mi je obrestovalo, da nisem sedel na ušesih, ko so "staroste" vršiških tekov delili plave nasvete in modra navodila glede tempa. Pokazalo se je, pa tudi prej se je to vedelo, da je to glavni dejavnik, ko je treba uporabiti glavo - on d fejs of d plejs.

Glede na to, da so eni malce "strašili" s pokončnimi klanci, se mi je dozdelo, da stvar spet ni tako zelo extremna. :oops: Ker sem imel pred seboj izkušenega "brdskoplaninskega" dirkača Bajsija ( predlagam, da si za potrebe TF spremeniš nick v nekaj kar bo povezano z brzino ), sem spreminjal tempo na istih odsekih kot on, in kot izgleda stvar, niti ni bila tako zelo slabo. :oops:

Tisto o torbi - ja to mi ni pa čisto nič jasno. :?: :idea:
Če človek izkoristi dani čas, ki mu je na razpolago, in se nekatere osebe ( pa ne Fotr ) "javijo", da bo bodo v službi logistike, mi pa res ni jasno, zakaj teka evforija glede moje torbe ( če bi vi vedeli, kaj je bilo notri, pole bi se kar gnetlo "prevoznikov". :shock: Tako pa je naš presidente z odliko opravil s serpentinami ( cuore sportivo - a ne Tini ), tako, da je lahko uspešno dostavil ( menda ) nekaj pomembnega za Simi, poleg tega, je pa še mojo torbo pripeljal.

Fotr :cast: :cast1: - le kaj bi mi brez tebe - sploh pa naša dekleta. Pa ni čudno, da si stalno mlajši. :wink:

Po teku pa standardna dejanja, še prej pa - podelitev in SREČOLOV. Ker pri kolajnah ni bilo večjega uspeha, sa mi je sreča tokrat nasmehnila v obliki žreba ( i čorava koka zrno nađe ). :shock: :o
Mi je tamala že zaplenila kapo, samo jo bo morala še krepko zaslužit ( kva pa se prav tako se norca delat iz fotrovih žuljev - pa nisem jest zastonj štartnine plačal ).

Bi nekako odčvekal, da smo precej uspešno zaključili tale aquatlonski dan - pa bi bilo še za odtenek bolje, če bi bil "futr" v nevemvečkateri
oštariji malce boljši. :twisted: :twisted:

2x LP

P.S. So mi od danes naprej klanci ( navzgor ) tako zelo simpatični postali, da vedno bolj razmišljam, da bi drugo leto šel kar celo traso Žel. Kaplja - Preddver ( osoba A + B + C = moja malenkost ) :shock: :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Se en tek v dezju - saj ne morem verjet. Stevilka pretecenih dezevnih km (in to samo na uradnih tekmah) v mesecu juniju je ze trostevilcna..
Drugace je pa bil to moj drugi tek na Vrsic (lanskoletni rezultat sem izboljsal za nekaj minut). Ja res ni easy vso to kilazo vlect v ta nehumana brda :) . Dosezeni cas 1:15 pa pomeni, da sem nekje na repu tabele z rezultati (think about it -Tiny) :) .

Sicer pa TNX vsem TFjevcem (aktivnim in logisticnim) za super druzbo. Se vidimo jutri na pikniku. Kuhar iz Papa Joea pa lahko kdaj obisce Bajsijev kulinaricni koticek :) .

Gorenjski policaji pa ocitno na drzavni praznik nimajo pametnejsega dela kot je postavljanje radarjev..

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
majke mi ste dobri kot da to ni res, rastural ste kot sto zlodjov, ni kej kapo dol.Malorka naslednje leto pa grizemo breg do daske, da sopihamo kot parna lokomotiva.No ja do naslednjega leta je še veliko, tako Filipid kot vsi ostali bomo šli v breg kot rakete a ne.Alora se vidjamo jutri v Podpeči.
Juhuhu živjo fešta na fešti pa dobrote do vrha in čez.
Pohujšlivosti pa nikakor ne bo kajne.Ha, ha, ha, ha, ha.
CIAO FOLK.
JUTRI PA ZAČNEM GRISTI KILOMETRE IN HITROST.JUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUU,
Uporabniški avatar
 Diko
Lep pozdrav vsem skupaj

Lepo vas je bilo videti zbrane v takem številu na tak (vreme) dan. :D
Vršiča sem se letos lotil prvič in moram priznat, da je bil to zame zelo garaški tek. Ker sem začetnik :oops: , kar se teka tiče, kaj šele hribolaznotekaških preizkušenj, sem neizmerno zadovoljen, da sem sploh prišel na cilj :D :D :D .
Zelo me je prestrašila najava, ki je naapovedala časovno omejitev ure in pol. Sam sem namreč planiral čas okoli dveh ur ali malo več. Zato sem moral stisnit iz sebe nekaj meni še neznanega, da mi je to uspelo. :D
Verjamem, da marsikdo, ki tak tek preteče v uri ali manj, ne bi razumel moje evforije nad dosežkom. Vseeno pa moram povedat, da ko sem prišel do točke, kjer se vidi cilj, sem dobil "knedl v grlu" in sem sam sebi rekel: "Zmagal sem!" :D :D :D :D :D :D :D

Zelo mi je žal :--(, da sem moral iz cilja odhitet domov in to celo kar s svojim avtom, ki sem si ga dal pripeljati na vrh in s tem nisem imel priložnosti spoznati koga od forumovcev. Priložnosti, sem pa prepričan, bo še veliko.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja Tini, zanimive fotke tole. :D :shock:

Maš pa srečno roko, da zmeri zadaneš takrat, ko to noben ne pričakuje :roll: :roll:

Pa unmu, k je skor na vseh fotkah povej, naj se že neha slint okol naših pupk :oops: :wink:

2x LP
Uporabniški avatar
 Tjaša
Spoštljve čestitke vsem hribogrizcem, ki ste prestali zavidljivo preizkušnjo v tako mokrih razmerah! Če me občutek ne vara, nekaterim že poganja plavalna kožica med prsti - jo boste pa na dopustu s pridom uporabili! :D :D :D
Še posebej pa klobuk dol za Nado, ki si je upala na tako zahtevno preizkušnjo! :D Ali mi boš zaupala, kolikokrat si za trening pretekla Svibno? :wink:

Pozdravček,
 Lučko
Ups :oops: , sorči :oops: Nada. Čestitaaaaammm :cast1: . Šele pri rezultatih sem opazil, da si bila tudi ti na Vršiču. Bravo Nada, bravo. :clap: :wink:

PS
Trening na Bogenšperk pomaga, a ne :idea: :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah, sej, tadomač zmeri, kao, ne vemo en za druzga - a je tko Litijani :oops: :oops:

2x LP

P.S. Še nagradno vprašanje:

Kdo je prvi čestital Nadi, ko je pritekla v cilj ?
Nagrada naj ostane presenečenje :twisted:
 Zarja
V sredo zvečer sem si zaželela it teč na Vršič. Tako sem klicala Simi in je blo zmenjeno. Punca je vedno za stvar. Kako sem bila nesrečna, ko sem ugotovila, da bo v mojem stanju neumnost teč v nalivu tak naporen tek. Tako sem samo navijala, pa osebni šofer sem bila plus spremljevalna ekipa na terenu. Simona, Boštjan, Fotr, Staša in ostali - bili ste odlična družba, jaz pa tudi nisem tak odvisnik, da bi imela zaradi spremembe načrta slab dan.
Sreča me zadnje čase spremlja kot še nikoli, tako da me izžrebajo na vsaki procenciji. V Železni Kapli sem dobila čudno skledo. Lojze, še vedno čaka na omari. Res sem jo skoraj vrgla stran, pol sem se pa spomnila, da vsak dobi tisto kar najbolj rabi in mi srce ni dalo. Včeraj so me spet izžrebali. Sploh nisem blia prijavljena!? Nagrade sem se branila, ampak ste forumovci vpili, da je to fair play in da si jo zaslužim, da je čakala prav name. Ne vem Lojze, kje je zdaj namen. Nekaj od tega si sigurno zaslužiš ti, ker ti je kot praviš ena tamala odnesla kapo pred nosom. Sam ne vem, a skledo al bidon. Če mi izdaš kaj mi bo bolje služilo in kako, je druga nagrada tvoja. Mislim, v smislu fair playa.

Aja, še to. Pia, Barb in gospod z digitalcem. Upam da na pijači, preden sem šla po serpentinah lovit srečne trpine, nismo plačali dvojno.

LP, Zarja
Uporabniški avatar
 drejc
Diko napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj

... in sem sam sebi rekel: "Zmagal sem!" :D :D :D :D :D :D :D

Bravo Diko!!!

Tudi jaz sem bil prvič na tem teku in ni mi žal, tako da zagotovo spet drugo leto.
Ko sem opazoval "potoke" ki so se valili skozi štart se me je vedno bolj zajedala skrb kako bom tekel v tem nalivu, sreča da se je ravno v času štarta deževje malo omililo.
Meni se je pa naredil "cmok" v grlu ko sem videl tistega navdušenega navijača pod Jasno, ki se mi zdi da je tako kot mi na teku, on v navijanju dajal od sebe kolikor je mogel. Hvala. V takem vremenu nebi ob progi pričakoval nobenega ta pa je tekače kar spodbodel z dodatnim pogonom.
Hladen tuš nad Kočo na Gozdu, ki me je otežil za kako dodatno kilo, mi je pobral kar nekaj moči tako da sem proti vrhu počasi ugašal, kot ugaša sveča ko ji zmanjka voska :oops: .
Vendar so me moji "naročeni" navijači pod vrhom tako močno spodbudili, da sem skozi zadnjo srpentino proti vrhu poletel kot Pegaz (vsaj meni se zdelo tako, čeprav se zavedam da sem najbrž za opazovalce prej zgledal kot izmozgano kljuse :D :D ).
 loli
živjo!
mene samo zanima, kje lahko pogledam slike iz vršiča.

hvala, lp
Uporabniški avatar
 gregorb
Bravo vsem forumovcem, ki ste premagali Vršič! Glede na vremenske pogoje na zadnjih tekmah, pa predlagam, da ustanovimo podvodno sekcijo TF.
lp
Gregor
Uporabniški avatar
 ero
hoj

loli napisal/-a:mene samo zanima, kje lahko pogledam slike iz vršiča.

nekaj jih je tukaj a se bojim, da tistih s proge in cilja letos ne bomo videli. ob takšnem vremenu najbrž nihče ni tvegal in svoje fotoaparate učil plavanja...

nekaj fotk pa še pride...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jest bi pa čist ponižno uprašou, zakaj se na fotkah več al menj stalno pojavljajo(mo) :oops: iste face.

Zadeva postaja preveč javna, tko, da je zadn cajt, da jo zbrišem na dupust ( da se boste mal od mene oddahnl ). :roll: :wink:

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA