Še moj piskrček
Včerajšni tek je nekaj posebnega - trojke nimajo primerjave z običajnimi teki.
Tu naj bi se pokazalo tovarištvo in pomoč ter obveza do sotekačev,s katerim skupaj premagujete razdaljo.
Včerajšni tek sem vzel kot trening dolžine , saj sem lahko med tekom , ko sem za trenutke zapuščal sotekača opravil par intervalov v klanec, drugače pa sem vseskozi skrbel, da smo bili skupaj in bodril manj izkušenega tekača. Upam , da se mu razdalja ni zamerila in bo še premagoval "Golovec in Urha".
Drugače paso bili člani posluževalnih ekip zelo, zelo prijazni. Ker sem imel čas smo prijetno kramljali , tudi okrepčevalnice obilno založene , sploh tista na Orlah.
Najlepše pa je bilo priteči v cilj, vendar ne zato , ker se je končal tek, pač pa zaradi vas drage forumovke in forumovci in vašega navijanja ter vzpodbujanja.
Vidi se , da kar veliko tekačev bere forum , saj so me poznali preko foruma tudi neforumovci, ki pa bodo to verjetno še postali.
Tudi Timing se je" odrezal" , saj sem si že pred nekaj trenutki lahko ogledal rezultate.
Ne vem kaj naj še napišem - včeraj je bil res lep dan, škoda ker nisem bil v Subitu, komaj čakam , da se zopet vidimo.
Še čestitke vsem "našim" medaljerjem in medaljerkam!
Lp
Miro