Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Hvala vsem ki ste nas bodrili. Bilo je super na progi sami poznani in ko je bilo težko te negdo ogovori in te dvigne . V cilju FUL KUL. Vesela sem da sem del tega in da vas poznam se vidimo na drugem teku.
Uporabniški avatar
 miro
Še moj piskrček
Včerajšni tek je nekaj posebnega - trojke nimajo primerjave z običajnimi teki.
Tu naj bi se pokazalo tovarištvo in pomoč ter obveza do sotekačev,s katerim skupaj premagujete razdaljo.
Včerajšni tek sem vzel kot trening dolžine , saj sem lahko med tekom , ko sem za trenutke zapuščal sotekača opravil par intervalov v klanec, drugače pa sem vseskozi skrbel, da smo bili skupaj in bodril manj izkušenega tekača. Upam , da se mu razdalja ni zamerila in bo še premagoval "Golovec in Urha".
Drugače paso bili člani posluževalnih ekip zelo, zelo prijazni. Ker sem imel čas smo prijetno kramljali , tudi okrepčevalnice obilno založene , sploh tista na Orlah.
Najlepše pa je bilo priteči v cilj, vendar ne zato , ker se je končal tek, pač pa zaradi vas drage forumovke in forumovci in vašega navijanja ter vzpodbujanja.
Vidi se , da kar veliko tekačev bere forum , saj so me poznali preko foruma tudi neforumovci, ki pa bodo to verjetno še postali.
Tudi Timing se je" odrezal" , saj sem si že pred nekaj trenutki lahko ogledal rezultate.
Ne vem kaj naj še napišem - včeraj je bil res lep dan, škoda ker nisem bil v Subitu, komaj čakam , da se zopet vidimo.

Še čestitke vsem "našim" medaljerjem in medaljerkam!

Lp
Miro
 podviz
tek_v_snegu napisal/-a:
Torej vstopnica za LJ maraton je prigarana hval bogu.

Ne vem, letos v razpisu za tek trojk nisem opazil alineje, da bi imeli udeleženci kakršnikoli popust pri Ljubljanskem maratonu.
Uporabniški avatar
 poldy666
Komaj sem čakal to soboto in tek trojk v drugačni tekaški opremi. Odzivi so bili krasni, oprema zelo praktična (wc), le vprašan, če imamo kaj spodaj je bilo veliko.
Razveselil sem se obrazov TF, katere sem skozi zimski čas zelo pogrešal. Savinjska desna roka nas je pocrkljala pred startom, med samim tekom pa so nam družbo delali člani TF ( trojka TF ZENOVCI ) in nam tek skozi Golovec zelo popestrili. Bor, hvala za motivacijo.
Moja partizana, pa sta pokazala kakšna je akcija in boj v zadnjih kilometrih.
Veseli, da nam je uspelo, smo se vračali domov, naredili intervjuje, ki so stalnica Savinjčanov, na Trojanah analizo s Kajo, Dušanom In Matejo in že kovali nove načrte za 24ur.
Nazadnje spremenil poldy666, dne 07 Maj 2006, 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

pred startom je bilo slišati KAKO, GREMO, SE VIDIMO,ipd....................
med tekom DEJMO, SEJ BO ŠLO, ŠE MALO, DRŽI SE,ipd.....................
v cilju pa BRAVO, ČESTITKE, A SMO ZMAGAL, VSA ČAST,ipd..............

Če si del TF-ja ti je lahko PRED,MED in PO saj so prijatelji zmeraj s teboj.
Uporabniški avatar
 THOMAS
Tudi jest se pridružujem mnenju ostalih, ki so napisali da so zadovoljni s tekom. Prireditev je vsekakor uspela, pa še lepo vreme je bilo povrhu vsega.

Zahvalit se moram svojima sotekačema IQFREE-ju in ZAJCU, ki sta imela potrpljenje da sta me vzpodbujala ter tudi malo čakala po dolgih in za mene predolgih poteh po Urhu,Orlah in Golovcu. Res hvala.

p.s. Nepozaben je bil tudi ciljni finiš v katerem smo prehiteli še eno forumovsko ekipo. Katera je to pa že sami vedo a ne Tini, Miha in Matjaž!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Naša trojka: Daša, Jana ter Vlajko je od štarta do cilja tekla skupaj. :D S tem je povedano vse. 8) Ni bilo niti najmočnejšega niti najšibkejšega člena, temveč smo ves čas tekli v takem tempu, ki je ustrezal vsem za uživanje v teku po prekrasni trasi, obenem pa smo imeli dovolj časa, da smo lahko premleli vse bližnje in daljne dogodke. :wink: Še enkrat hvala obema tekaškima kolegicama. :D

Vse ostalo v zvezi s to prireditvijo lahko ocenim s samimi superlativi, morda sem pogrešal le lanski prireditveni prostor na Kongresnem trgu. :!:

Analiza v Subitu :arrow: zopet ena od legendarnih analiz, ki bodo šle v zgodovino. :laola Gaga nam je celo Almo pripeljala pokazat, ki pa, gledano z mojimi očmi, ni prav nič omajala moje dosedanje "TF miss" lestvice. :wink:

PS: Zaradi zelo močno vnetega grla, ki me je sicer motil tudi med samim tekom :roll: , sem včeraj naredil izjemo ter namesto cvička pil izvrstno Kratochwillovo pivo. :D :wink:
 Gravity
Bom še jaz napisal vsem predobro znana dejstva: dobro vzdušje, rekreacija, lepo vreme, narava, ...

Super je bilo.

LP
Marko
Uporabniški avatar
 milkec
Da se še jaz oglasim, ker so me nekateri prav grdo gledali, ker sem za toliko časa poniknil... Ja res, vendar nisem nokogar pozabil in.... ja in teči med vami je bilo spet nepredstavljivo. Mogoče tudi zato, ker sem tako malokrat, pa je zato takrat bombastično.

Tek trojk... po Golovcu sta me partnerja ganjala, da sem bil dvakrat tik pred tem, da jima kaj rečem, po Prulah in centru pa sem jih vlekel jaz! Zato tudi kar hiter tek. V glavnem ČUDOVITO...!
Uporabniški avatar
 teoo
čau

moj prvi post:)

vse pohvale organizatorju, ter lepemu vremenu.
pa vsem, ki ste nas vzpodbujali.

ena tretjina ekipe LET3 :)
Uporabniški avatar
 ales
Letos se je Bju pridružil C, a je kar šlo. Clo tko dobri smo bili, da smo se že uvrstili v prvo polovico nastopajočih. Pa fino je bilo, k pot proti Orlam ni bila tko blatna, pa bolj lušn je bilo, k nismo tekli samo fantje, sam potem predvsem Renatota takoj obhajajo ene čudne misli. No, do cilja se je umiril, prišel clo na analizo v Subito, a žal za par minut zgrešil Tino (pa tko si jo je želel spoznat..)

Sva pa zato midva z Alenko ostala do zadnjega, se najedel zlo različnih stvari z mize, hecal Miloša in Katko za v Mali. Zdaj imam clo že agente za popolnitev čarterja v Mopti. Tudi za Ferske smo spet našli proste sedeže v letalu. Čvek in ostalo naju je tko utrudilo, da sva nazaj grede še na horsa zavila. Zdaj pa do Moosburga res bolj zmerno.
Uporabniški avatar
 svizec
Da sem tekel svoje prve trojke, se moram zahvaliti mnogim. Zbiranje ekipe in prijava le-te je bila prava dogodivščina, ki se je srečno iztekla šele 2 uri in pol pred štartom in če bi mi kdo rekel, da naj to naslednje leto še enkrat ponovim, bi brez razmisleka storil enako.

Zato, mare, SasoP, želva, moja boljša polovica, prvotni tvorci ekipe, ki ste jo prepustili SasoP, želvi in meni ter vsem forumovcem, ki ste kakorkoli pomagali, da smo mi trije lahko tekli, najlepša hvala!!!

Vzdušje je bilo čudovito, vreme razen jutranjega mraza (spadam med zmrzljivce) brez pripombe, prevzemanje štartnih številk in majic, prevoz na štart 12-km proge, okrepčevalnice na progi in v cilju - vse je delovalo brezhibno.

Nisem vedel kaj me čaka, zato sem se na progo podal neobremenjen - morda je tako celo bolje, kajti ko sem videl, da se moja teorija podira (glede na višinski profil proge, ki sem ga našel na uradni strani prireditve sem pričakoval okrog 100 višinskih metrov), sem si rekel, da je bolje, če sploh ne gledam več na višinomer, kajti ob prestopu ciljne črte mi je ta naštel celih 253 višinskih metrov in ob tem se bo verjetno našel kdo, ki bo pobaral Duleta, da ga vpiše na listo, ki jo vodi :).

Moja sotekača sta se zelo potrudila in tako smo ves čas tekli skupaj. Meni so rdeče lučke nekajkrat utripnile, nekaj časa so celo gorele, toda od sebe sem dal vse in zato upam, da vaju nisem preveč zadrževal, SasoP in želva.

Še enkrat najlepša hvala za vse!
Uporabniški avatar
 Moki
No pa še jaz po dolgem času.....

Tek simpatičen, sem si izbral zmerni sotekačici, tko da sem lahko med tekom tudi filozofiral... Zaključili smo nad skupnimi pričakovanji. Skupnimi- kot se po partizansko za trojko spodobi. V cilju pa ogromno rdečih pik, nekaj znanih nekaj manj znanih...

No v Subitu pa ogromna Ana-liza, ko sva se s Katko pridružla nas je blo osem, pol ure kasneje čez trideset, uro kasneje pa- do tolk se še nisem nauču štet. Je pa padlo za našo mizo zanimivo povabilo na en malo toplejši tek v Mali, ja bo treba še velik trenirat pol pa mogoče res z Alešom v Mali, kjer so Slovenska dekleta že znana okoliškim plemenom.

Skratka DOBER-TEK
Uporabniški avatar
 svizec
Mimogrede, še dolžino proge bi omenil... meni se zdi, da dvanajstka ni bila dolga 12 kilometrov, ampak daljša.
Je kdo meril dolžino?
Uporabniški avatar
 GaGa
svizec napisal/-a:Mimogrede, še dolžino proge bi omenil... meni se zdi, da dvanajstka ni bila dolga 12 kilometrov, ampak daljša.
Je kdo meril dolžino?

... men je Garmin pokazal 13,21km?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA